Site icon NewsIT

Ο Εμμανουήλ Καραλής απάντησε χιουμοριστικά για το ατύχημα που είχε στο Diamond League

06.09.2024 | 17:53
Ο Εμμανουήλ Καραλής απάντησε χιουμοριστικά για το ατύχημα που είχε στο Diamond League

Athletics - Diamond League - Silesia - Silesian Stadium, Chorzow, Poland - August 25, 2024 Greece's Emmanouil Karalis in action during the men's pole vault REUTERS/Aleksandra Szmigiel

Ο Εμμανουήλ Καραλής είχε μια άτυχη στιγμή στο Diamond League της Ζυρίχης, με τον Έλληνα πρωταθλητή να κινδυνεύει ακόμα και με τραυματισμό, ωστόσο ο ίδιος επέλεξε ένα χιουμοριστικό τρόπο για να σχολιάσει το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ήταν έτοιμος να δώσει μια ακόμη παράσταση στο Diamond League της Ελβετίας, ωστόσο η έντονη βροχή στην Ζυρίχη, δεν επέτρεψε στον «Μανόλο» να πάει όπως θα ήθελε. Συγκεκριμένα την ώρα που έκανε το άλμα του ο Έλληνας πρωταθλητής, το κοντάρι λόγω της ολισθηρότητας έφυγε από τα χέρια του, με τον ίδιο ωστόσο να μην τραυματίζεται.

Λίγες ώρες αργότερα ο Καραλής επέλεξε να αντιδράσει χιουμοριστικά, κάνοντας ένα story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, αναφέροντας πως… ματιάστηκε.

«Τι μάτι είναι αυτό ρε παιδιά» έγραψε χαρακτηριστικά ο Καραλής, ανεβάζοντας παράλληλα μια selfie. 

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε τον αγώνα του στο Diamond League από το 5.42 όμως δεν κατάφερε να το περάσει σε καμία από τις τρεις προσπάθειες του.

Το αγώνισμα έμεινε συνολικά χαμηλά στον αγώνα της Πέμπτης (05-09-2024) αρκεί να αναλογιστεί κάποιος ότι ο Μόντο Ντουπλάντις από την Σουηδία κέρδισε με 5.82 μέτρα.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version