Παρασκευή, 9 Αυγ.
35oC Αθήνα

Ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε τι συμβαίνει μετά την απονομή στους Ολυμπιακούς Αγώνες – «Και κάπως έτσι επέστρεψα μεθυσμένος στο Ολυμπιακό Χωριό»

Ο Εμμανουήλ Καραλής αποκάλυψε τι συμβαίνει μετά την απονομή στους Ολυμπιακούς Αγώνες – «Και κάπως έτσι επέστρεψα μεθυσμένος στο Ολυμπιακό Χωριό»

Με ένα φοβερό βίντεο, ο Εμμανουήλ Καραλής μας αποκαλύπτει τι ακριβώς συμβαίνει μετά την απονομή στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Η “παρέλαση” κάτω από τον Πύργο του Άιφελ και τα άφθονα ποτά.

Ο Εμμανουήλ Καραλής ζει το όνειρό του στο Παρίσι. Ο Έλληνας πρωταθλητής του επί κοντώ απολαμβάνει κάθε στιγμή στη γαλλική πρωτεύουσα και φροντίζει να μας μεταφέρει τις εμπειρίες του με φοβερά βίντεο στα social media.

Στο τελευταίο του βίντεο, ο χάλκινος ολυμπιονίκης του επί κοντού παρουσιάζει τι συμβαίνει μετά την απονομή των ολυμπιακών μεταλλίων.

Στο βίντεο του “Μανόλο”, ο Έλληνας πρωταθλητής βγάζει φωτογραφίες, δίνει συνεντεύξεις στο στάδιο και στη συνέχεια αναχωρεί μαζί με τον προπονητή και πατέρα του, Χάρη Καραλή για τη φιέστα.

Αυτή γίνεται σε μία σκηνή κάτω από τον Πύργο του Άιφελ, όπου αποθεώνονται από τον κόσμο οι Ολυμπιονίκες. Στο σημείο αυτό, γίνονται αρκετές εκδηλώσεις, με τον Εμμανουήλ Καραλή να απολαμβάνει τις στιγμές με τον πατέρα του, πίνοντας άφθονο κρασί και σαμπάνια.

«Και κάπως έτσι επέστρεψα στο Ολυμπιακό Χωριό. Μεθυσμένος.» έγραψε ο Καραλής στο φινάλε του βίντεο.

Απολαύστε τον:

@flymanolofly i am an Olympic medalist 🥹😭 #flymanolofly #olympics #paris2024 ♬ Viva La Vida Coldplay sped up – Discord: olmac16

Ο Εμμανουήλ Καραλής έγραψε ιστορία στο Παρίσι, κατακτώντας το πρώτο του ολυμπιακό μετάλλιο. Ο Έλληνας πρωταθλητής έδωσε έναν εξαιρετικό αγώνα στον τελικό του επί κοντώ, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση του βάθρου πίσω από τον θρυλικό Μόντο Ντουπλάντις και τον εξαιρετικό Αμερικανό Σαμ Κέντρικς.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις