Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ο Εμμανουήλ Καραλής εντυπωσίασε και στο Παναθηναϊκό Στάδιο με προσπάθεια στα 5.82μ

Ο Εμμανουήλ Καραλής εντυπωσίασε και στο Παναθηναϊκό Στάδιο με προσπάθεια στα 5.82μ
Eurokinissi

Λίγες ημέρες μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ρώμης, ο Εμμανουήλ Καραλής αγωνίστηκε στο “Fly Athens 2024”, που έγινε στον προαύλιο χώρο του Παναθηναϊκού Σταδίου.

Ο Εμμανουήλ Καραλής δείχνει να βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση και “χτίζει” ψυχολογία ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Ο Έλληνας πρωταθλητής και κάτοχος του ασημένιου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πήρε την πρώτη θέση στο Fly Athens που έγινε την Κυριακή (16.06.2026) στον προαύλιο χώρο στο Παναθηναϊκό Στάδιο και είχε για κορυφαία επίδοση τα 5.82μ.

Μάλιστα, ο Εμμανουήλ Καραλής έχασε για λίγο το 5.92 που θα ήταν και Πανελλήνιο ρεκόρ (ανήκει στον Κώστα Φιλιππίδη με 5.91 που κρατάει από τις 04.07.2015).

Ο Καραλής έδειξε από το ξεκίνημα πως δεν είχε αντίπαλο καθώς πέρασε με ευκολία τον πήχη σε όλα του άλματα και ειδικά στο 5.82 ήταν μεγάλα, ενώ ξαναλέμε πως και το 5.92 το έχασε για λίγο. Όσον αφορά την 2η θέση, εκεί βρέθηκε ο Μπεν Μπρόδερς από το Βέλγιο που έκανε 5.72, ενώ στην τρίτη θέση με 5.62 ήταν ο Κινέζος Μποκάι Χουάνγκ.

Στον αγώνα των γυναικών που προηγήθηκε, η Χόλι Μπράντσο (Βρετανία) ήταν η νικήτρια με 4.53μ, η Χάνγκα Κλέκνερ (Ουγγαρία) ήταν δεύτερη με 4.43μ όσο πέρασε και η τρίτη Νινόν Σαπέλ (Γαλλία) αλλά και η τέταρτη Ελένη Πόλακ (Ελλάδα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις