Ο Εμμανουήλ Καραλής επέστρεψε στην Ελλάδα από το Άπελντοορν της Ολλανδίας και αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου του άλματος επί κοντώ, στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κλειστού στίβου.
Παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισε την ώρα του αγώνα, ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να φθάσει στη μεγαλύτερη επιτυχία του στον κλειστό στίβο σε επίπεδο ανδρών και είχε θερμή υποδοχή στην επιστροφή του στην Ελλάδα.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο ίδιος έκανε δηλώσεις στα ΜΜΕ και ευχαρίστησε τους Έλληνες για την υποστήριξη: “Νιώθω πολύ χαρούμενος, ήταν το πρώτο μου τέτοιο μετάλλιο σε αυτό το επίπεδο. Μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός. Ναι είχα μάτι, ευχαριστώ όσους με ξεμάτιασαν”.

Στο αεροδρόμιο βρέθηκε η πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, Σοφία Σακοράφα, αλλά και οι δικοί του άνθρωποι, με τη μητέρα και τους φίλους του Καραλή να είναι εκεί για να τον υποδεχθούν.