Αθλητικά

Ο Εμμανουήλ Καραλής έβγαλε selfie με τον μύθο του επί κοντώ Σεργκέι Μπούμπκα

Ο Εμμανουήλ Καραλής είναι ένας από τους καλύτερους αθλητές του επί κοντώ στον κόσμο, με το χάλκινο μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες να πιστοποιεί την αγωνιστική άνοδο του.

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατάφερε να περάσει τα 5.90μ. και να πάρει το χάλκινο μετάλλιο στο επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας πρωταθλητής έχει επιστρέψει στην παγκόσμια ελίτ του επί κοντώ και επόμενος στόχος του είναι να ξεπεράσει τα 6 μέτρα.

Ο Εμμανουήλ Καραλής πήρε το μετάλλιό του στο Παρίσι από τον θρυλικό Σεργκέι Μπούμπκα, με τον οποίο έβγαλε φωτογραφία μαζί και με τους Κέντρικς και Ντουπλάντις.

Ο Μπούμπκα είναι θρύλος του αθλήματος, έχει σπάσει 35 φόρες το παγκόσμιο ρεκόρ στο επί κοντώ και ήταν ο πρώτος που ξεπέρασε τα 6μ και τα 6.10μ. 

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη
Ο Χάρης Δούκας αναφέρθηκε στην πρόοδο της Διπλής Ανάπλασης, ενώ αποκάλυψε πως από τις κερκίδες του γηπέδου του Παναθηναϊκού θα φαίνεται και η Ακρόπολη
Χάρης Δούκας για Βοτανικό: Ξεκινάει η θεμελίωση του γηπέδου του Παναθηναϊκού – Από τις κερκίδες θα φαίνεται η Ακρόπολη