Site icon NewsIT

Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο Diamond League με άλμα στα 6 μέτρα

25.08.2024 | 18:43
Ο Εμμανουήλ Καραλής κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ στο Diamond League με άλμα στα 6 μέτρα

Athletics - Diamond League - Lausanne - Men's Pole Vault - Place de la Navigation, Lausanne, Switzerland - August 21, 2024 Greece's Emmanouil Karalis in action REUTERS/Denis Balibouse

Ο Εμμανουήλ Καραλής με ένα τρομερό άλμα στα 6 μέτρα κατάφερε να καταρρίψει το πανελλήνιο ρεκόρ στο άλμα επί κοντώ, με τον χάλκινο ολυμπιονίκη να δείχνει ότι βρίσκεται σε εντυπωσιακή κατάσταση στο Diamond League που διεξάγεται στην Σιλέσια.

Ο… ιπτάμενος Εμμανουήλ Καραλής μπήκε στο κλειστό κλαμπ των 6 μέτρων στο επί κοντώ ανδρών, καταφέρνοντας να γράψει ιστορία στο Diamond League της Σιλέσια. Αυτή μάλιστα είναι η πρώτη φορά που Έλληνας αθλητής σημειώνει άλμα στα 6 μέτρα, με τον «Μανόλο» να δείχνει πως δεν έχει ταβάνι.

Ο χάλκινος Ολυμπιονίκης του Παρισιού ξεκίνησε τον αγώνα του με 5.62μ, το οποίο πέρασε με την πρώτη όπως έκανε και με το 5.72μ και το 5.82μ. Χρειάστηκε το δεύτερο άλμα του στο 5.92μ το οποίο όμως ήταν εξαιρετικό, δείχνοντας ότι βρίσκεται σε εξαιρετική ημέρα.

Ο πήχης μπήκε στα 6.00 μέτρα, με τον Έλληνα πρωταθλητή να καταφέρνει να πετύχει τον στόχο του, φτάνοντας στο ιστορικό ρεκόρ, με τον ίδιο να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του για την συγκεκριμένη ιστορική επίδοση!

Ο Καραλής ολοκλήρωσε τον αγώνα του στα 6.00μ καταλαμβάνοντας την 3η θέση, με τον «Μανόλο» να πετυχαίνει άλλο ένα ρεκόρ.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version