Site icon NewsIT

Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει να τρολάρει τον Μίλτο Τεντόγλου για το πανελλήνιο ρεκόρ

11.07.2024 | 12:37
Ο Εμμανουήλ Καραλής συνεχίζει να τρολάρει τον Μίλτο Τεντόγλου για το πανελλήνιο ρεκόρ

Ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Μίλτος Τεντόγλου είναι πλέον από τους κορυφαίους αθλητές στίβου του κόσμου, αλλά παραμένουν και καλοί φίλοι, όπως δείχνουν και με τις αναρτήσεις τους στα social media.

Λίγο πριν μπουν στο αεροπλάνο για το Παρίσι και τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, ο Εμμανουήλ Καραλής και ο Μίλτος Τεντόγλου είχαν μάλιστα την ευκαιρία για μία κοινή βραδινή έξοδο στην Αθήνα, όπου ο άλτης του επί κοντώ βρήκε την ευκαιρία να τρολάρει ξανά τον άλτη του μήκους.

Μετά το πανελλήνιο ρεκόρ που έκανε πρόσφατα ο Καραλής δεν έχει αφήσει σε… χλωρό κλαρί τον Τεντόγλου, κάνοντας διαρκώς πλάκα μαζί του, για το γεγονός ότι έχει κατακτήσει τα πάντα στην καριέρα του, αλλά ακόμη δεν έχει την καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα. Μετά τη νέα τους έξοδο λοιπόν, ο “Μανόλο” ανέβασε φωτογραφίες τους στα social media και έγραψε: «Μπορεί να μην έχεις Πανελλήνιο Ρεκόρ (ακόμα) ΑΛΛΑ είσαι κύριος! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου κάποια μέρα να μπεις και εσύ στο κλαμπ των ρέκορντμεν …να είσαι καλά». Από ό,τι φαίνεται ο Καραλής άφησε τον Τεντόγλου να πληρώσει και μετά τον τρόλαρε κιόλας στα social media.

Την ανάρτηση σχολίασε δε και ο Στέφανος Τσιτσιπάς επισημαίνοντας τα… ποτά που ήπιαν οι δύο αθλητές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version