Αθλητικά

Ο Εμμανουήλ Καραλής θα πάρει μέρος στο μίτινγκ κλειστού στίβου στο Λοτζ της Πολωνίας

Έτοιμος για ένα ακόμη αγώνα ο «Μανόλο»

Ο Εμμανουήλ Καραλής μετά το πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε στο μίτινγκ της Κάεν με 5,90 μέτρα στο επί κοντώ, θα συμμετάσχει στον τρίτο αγώνα του κλειστού στίβου για το 2024 στη Λοτζ της Πολωνίας το Σάββατο (8/2). 

Σε μια ακόμη εμφάνιση του μέσα στο 2025, ο Εμμανουήλ Καραλής ο οποίος έχει κερδίσει στη Ρουέν με 5,85 μέτρα, αποδεικνύοντας πως είναι έτοιμος για ακόμη υψηλότερες επιδόσεις, θα επιδιώξει να πάρει άλλη μια πρώτη θέση, στο μίτινγκ που θα γίνει στο Λοτζ της Πολωνίας το Σάββατο (8/02/25).

Η Ραφαέλα Σπανουδάκη θα αγωνιστεί στο Orlen Cup στα 60 μέτρα, στο πέμπτο της αγώνα για τη χειμερινή περίοδο. Στόχος της είναι να πετύχει καλύτερο χρόνο από το 7.34 που σημείωσε στις 18 Ιανουαρίου στο Ντόρτμουντ.

Στο μίτινγκ στο Χουστοπέτσε, η Τατιάνα Γκούσιν, άλτρια του ύψους, θα προσπαθήσει να ξεπεράσει το 1,75 μέτρα που σημείωσε στην πρεμιέρα της στην Τσεχία την περασμένη Τετάρτη (5/2).

Το βράδυ του Σαββάτου (8/2), ο Αντώνης Μέρλος θα συμμετάσχει στον πέμπτο του αγώνα για την χειμερινή περίοδο στο Βέλγιο, έχοντας ήδη σημειώσει 2,20 μέτρα στο μίτινγκ του Χορζόφ στο High Jump Gala.

Την Κυριακή (9/2), η Εμμανουηλίδου θα συμμετάσχει στο μίτινγκ του Ντίσελντοφ, έχοντας ήδη ισοφαρίσει το ατομικό της ρεκόρ στα 60 μέτρα με 7.24, το οποίο σημείωσε την Κυριακή (2/2).

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα