Site icon NewsIT

Ο Εμπαπέ πήρε ενθύμιο τη μπάλα του χατ τρικ στο Καμπ Νου – «Έχω στην καρδιά μου την Παρί» (video)

17.02.2021 | 00:33
Ο Εμπαπέ πήρε ενθύμιο τη μπάλα του χατ τρικ στο Καμπ Νου – «Έχω στην καρδιά μου την Παρί» (video)

Soccer Football - Champions League - Round of 16 First Leg - FC Barcelona v Paris St Germain - Camp Nou, Barcelona, Spain - February 16, 2021 Paris St Germain's Kylian Mbappe celebrates scoring their second goal REUTERS/Albert Gea

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης της Παρί Σεν Ζερμέν επί της Μπαρτσελόνα στο Καμπ Νου με 1-4, αφού σημείωσε χατ-τρικ και μετά το ματς κράτησε την μπάλα ως ενθύμιο, δηλώνοντας την αγάπη του για την γαλλική ομάδα, αλλά αποφεύγοντας να απαντήσει για το μέλλον του.

Ο πρώτος παίκτης μετά τον Αντρέι Σεφτσένκο -το μακρινό 1999 με την Ντιναμό Κιέβου- που σημείωσε χατ τρικ στο Καμπ Νου επί της Μπαρτσελόνα έγινε ο Κιλιάν Εμπαπέ στον θρίαμβο -μισή πρόκριση- της Παρί Σεν Ζερμέν με 4-1 για το πρώτο ματς της φάσης των «16» του Champions League.

Ο 22χρονος επιθετικός φρόντισε μάλιστα να κρατήσει τη μπάλα του αγώνα ως ενθύμιο, ενώ όσον αφορά την Παρί και το μέλλον του δήλωσε: «Θα ήταν χαζό να αποφασίσω το μέλλον μου πάνω σε έναν συγκεκριμένο αγώνα. Η αλήθεια είναι πως όλα είναι σε συνάρτηση με ένα μακροχρόνιο πλάνο. Πάντα λέω πως είμαι χαρούμενος εδώ, στην Παρί. Τέτοια παιχνίδια με κάνουν ακόμα πιο χαρούμενος. Η φανέλα της Παρί είναι αυτή που έχω στην καρδιά μου».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version