Τρίτη, 17 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Ο Εργκίν Αταμάν θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με φίλους του Παναθηναϊκού στην Κύπρο

Ο Εργκίν Αταμάν θα υπογράψει αυτόγραφα και θα φωτογραφηθεί με φίλους του Παναθηναϊκού στην Κύπρο
eurokinissi

Ο Εργκίν Αταμάν θα υπογράψει αυτόγραφα και θα βγάλει φωτογραφίες με φίλους του Παναθηναϊκού, μια επιθυμία του Τούρκου προπονητή προκειμένου να ευχαριστήσει τους φίλους του «τριφυλλιού» για την στήριξη τους στην ομάδα το διάστημα που βρίσκεται στην Κύπρο.

Ο Εργκίν Αταμάν καθημερινά δείχνει το δέσιμο που έχει με τον κόσμο του Παναθηναϊκού, με τον έμπειρο τεχνικό μάλιστα κατόπιν δικής του πρωτοβουλίας – επιθυμίας να δίνει τη δυνατότητας σε μικρούς και μεγάλους φίλους των «πράσινων» να φωτογραφηθούν μαζί του, αλλά και να μοιράσει αυτόγραφα.

Ο «επτάστερος» αντιμετωπίζει τη Δευτέρα (16/09/24) τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:00, Cosmote Sport 7) στον τελευταίο της φιλικό αγώνα για το τουρνουά «Νεόφυτος Χανδριώτης» που γίνεται στην Κύπρο. Στο πλαίσιο αυτό, η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αφού ευχαρίστησε τον κόσμο της Κύπρου για την αγάπη που έχει δείξει στον Τούρκο τεχνικό ενημέρωσε ότι στο λόμπι του ξενοδοχείου θα μπορεί να δει από κοντά τον προπονητή που οδήγησε τον σύλλογο στην κατάκτηση της 7ης Euroleague της ιστορίας της.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

«Η αγάπη που δείχνει η Κύπρος στον Παναθηναϊκό AKTOR είναι απερίγραπτη. Γι’ αυτόν το λόγο και κατόπιν δικής του επιθυμίας, ο Εργκίν Αταμάν θα βρίσκεται σήμερα (16/9), από τις 16:30 έως τις 17:30, στο λόμπι του ξενοδοχείου Hilton Nicosia (@hiltonnicosia), προκειμένου να υπογράψει αυτόγραφα και να φωτογραφηθεί με τους φίλους της ομάδας.

Σας ευχαριστούμε!» αναφέρει στην ανάρτηση του ο Παναθηναϊκός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις