Site icon NewsIT

Ο Έρικ Μπλέντσο συνελήφθη για βιαιοπραγία: «Είναι ένα τέρας»

27.10.2022 | 19:45
Ο Έρικ Μπλέντσο συνελήφθη για βιαιοπραγία: «Είναι ένα τέρας»

Sep 8, 2020; Lake Buena Vista, Florida, USA; Milwaukee Bucks forward Marvin Williams (20) and forward Khris Middleton (22) and guard Eric Bledsoe (6) leave the court after losing to the Miami Heat in game five in the second round of the 2020 NBA Playoffs at ESPN Wide World of Sports Complex. Mandatory Credit: Kim Klement-USA TODAY Sports

Ο επί μία τριετία συμπαίκτης του Γιάννη Αντετοκούνμπο στους Μιλγουόκι Μπακς, Έρικ Μπλέντσο, φέρεται να συνελήφθη για βιαιοπραγία σε σύντροφό του.

Ο Μπλέντσο έχασε φέτος τη θέση του στο NBA και θα συνεχίσει στην Κίνα, αλλά πρόλαβε να βρει… μπελάδες στις ΗΠΑ, αφού μετά από κλήση της συντρόφου του στην αστυνομία, τον συνέλαβαν, με τον ίδιο να πληρώνει εγγύηση για να μείνει ελεύθερος, σύμφωνα με το TMZ.

Η κοπέλα δημοσίευσε πάντως ένα post στο Instagram (το οποίο διέγραψε στη συνέχεια) αναφέροντας τα εξής: “Δεν υπάρχει τέτοια σχέση στην οποία αξίζει να μένεις. Η βία είναι πραγματική. Και δεν ήταν η πρώτη φορά. Είναι δικό μου λάθος γιατί έμεινα εδώ. Ο Έρικ Μπλέντσο είναι ένα τέρας”.

Θυμίζουμε ότι ο Μπλέντσο έγινε ανταλλαγή με τον Τζρου Χόλιντεϊ στους Μιλγουόκι Μπακς, τη σεζόν που η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο κατέκτησε το πρωτάθλημα στο NBA.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version