Δευτέρα, 21 Οκτ.
21oC Αθήνα

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου καταγγέλλει βανδαλισμούς στο γήπεδό του από οπαδούς του Πιερικού

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου καταγγέλλει βανδαλισμούς στο γήπεδό του από οπαδούς του Πιερικού

Ο Εθνικός Νέου Κεραμιδίου προανήγγειλε μήνυση κατά παντός υπευθύνου, μετά από μία σειρά βανδαλισμών στο γήπεδο της ομάδας, μετά το παιχνίδι του Πιερικού.

Το γήπεδο του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, που αγωνίζεται στη Super League 2, παραχωρήθηκε στον Πιερικό για τον αγώνα με τον Αστέρα Πετριτή, αλλά στο τέλος της αναμέτρησης υπήρχαν διάφορες ζημιές από τους οπαδούς των γηπεδούχων, οι οποίες έφεραν επίσημες ανακοινώσεις εναντίον τους, από την έτερη ομάδα της Πιερίας.

Η ανακοίνωση του Εθνικού Νέου Κεραμιδίου

Πριν από ένα μήνα κάναμε επανασπορά το κεντρικό μας γήπεδο. Αρκετοί γονείς και αθλητές της ομάδας μας, στήριξαν την προσπάθεια αυτή, πηγαίνοντας να προπονηθούν σε άλλα γήπεδα (Ενωσιακο, Β ΔΑΚ). Το κεντρικό γήπεδο αυτή τη βδομάδα ήταν έτοιμο και με χαρά το παραχωρήσαμε στην ομάδα του Πιερικού,  χωρίς να το έχει χρησιμοποιήσει η δική μας ομάδα.

Μετά τη λήξη του αγώνα της ομάδας μας, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της Super League 2, από το Καυτατζόγλειο στάδιο με την ομάδα του Ηρακλή, πήγαμε όπως μετά από κάθε αγώνα  στο γήπεδο μας. Είχαμε νωρίτερα πληροφορηθεί την άνετη επικράτηση του Πιερικού με σκορ 7-0, επί του Αστέρα Πετριτή και αισθανθήκαμε όμορφα που το γήπεδο μας, που ήταν σε άριστη κατάσταση  βοήθησε στο αποτέλεσμα αυτό.

Έκπληκτοι αντικρίσαμε  τις παρακάτω εικόνες στις κερκίδες του γηπέδου μας.

Αρκετή υπομονή κάναμε, πρώτος εγώ και μαζί με εμένα όλοι η διοίκηση, οι συγχωριανοί μου, οι γονείς των ποδοσφαιριστών της Ακαδημίας μας, σε συνεχόμενες προσβολές αρκετών “Πιερικών” οι οποίοι αντί να παραδειγματιστούν από την πορεία της ομάδας μας, που με προγραμματισμό, συγκέντρωση στο στόχο, αγάπη για το άθλημα, σεβασμό σε όλες τις ομάδες και στην προσπάθεια που καταβάλουν σε όποια κατηγορία και αν αγωνίζονται, δεν αρκέστηκαν στις ύβρεις στα site και  στα καφενεία τους, θέλησαν να το κάνουν και μέσα στο Χωριό μας, στο γήπεδο μας, όταν μάλιστα έπαιζε αγώνα η ομάδα που νομίζουν πως υποστηρίζουν.

Χρόνια τώρα όλοι αυτοί και πολλοί ακόμη, ανώνυμοι και δυστυχώς επώνυμοι δηλητηριάζουν την κοινωνία της Πιερίας, μικραίνουν την ομάδα της πόλης, τον Πιερικό. Και όσο τον μικραίνουν τόσο μεγαλώνουμε όλες οι ομάδες των Χωριών της Πιερίας. Στο εξής θα υπερασπιστούμε με κάθε νόμιμη διαδικασία, πράξεις λεηλασίας στις Αθλητικές εγκαταστάσεις που χρόνια φροντίζουμε, προσβολές και ύβρεις για την ιστορία του Χωριού που ίδρυσαν οι πρόσφυγες παππούδες μας και με περηφάνια πρεσβεύει ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΈΟΥ ΚΕΡΑΜΙΔΙΟΥ.

Καλώ τους φιλάθλους μας,  τους συγχωριανούς μας, τους γονείς των αθλητών της Ακαδημίας μας, ως απάντηση σε όλες αυτές τις προσβολές, να συνεχίζουν να στηρίζουν την προσπάθεια μας, να συνεχίζουν να υποστηρίζουν τις προσπάθειες που κάνουν οι 250 αθλητές, 18 προπονητές, των τμημάτων Κ6, Κ8, Κ10, Κ12, Κ14, Κ15, Κ17, Κ19 και της Επαγγελματική μας ομάδας.

Να τους αγνοήσουμε διότι μόνο αυτό τους αξίζει. Εύχομαι κάποια στιγμή οι υγιείς άνθρωποι του Πιερικού να κατανοήσουν πως αυτοί οι “άνθρωποι” μικραίνουν τον Πιερικό και όχι τα Χωριά που μεγαλώνουν με την αξία τους.

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ NEO FC
Στέλιος Καλαϊτζίδης

 

Ακολούθησε δε και η νέα ανακοίνωση, που ανέφερε: “Η διοίκηση της ΠΑΕ NEO FC και η διοίκηση του ερασιτέχνη Εθνικού Νέου Κεραμιδίου, θα καταθέσουν από κοινού αύριο το πρωί Δευτέρας 21 Οκτωβρίου μήνυση κατά παντός υπευθύνου, ώστε να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι υπεύθυνοι της λεηλασίας που υπέστησαν σήμερα οι κερκίδες του γηπέδου μας. Ήρθε η ώρα να λογοδοτήσουν όλοι αυτοί που με τις ενέργειες και τις πράξεις τους δηλητηριάζουν και μικραίνουν το ποδόσφαιρο της περιοχής μας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις