Πέμπτη, 5 Σεπτ.
32oC Αθήνα

Ο Εβάν Φουρνιέ αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Αυτές ήταν μερικές από τις πιο τρελές στιγμές της ζωής μου»

Ο Εβάν Φουρνιέ αποθέωσε τον κόσμο του Ολυμπιακού: «Αυτές ήταν μερικές από τις πιο τρελές στιγμές της ζωής μου»
Eurokinissi

Ο Εβάν Φουρνιέ έτυχε αποθεωτικής υποδοχής -το βράδυ της Τετάρτης (05.09.2024)- από περίπου 3.000 φίλους του Ολυμπιακού στο “Ελ. Βενιζέλος” και λίγες ώρες μετά, η ερυθρόλευκη ΚΑΕ είπε “καλημέρα” στους φίλους της ομάδας, με ένα μήνυμα από το νέο “αστέρι” των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε ένα μετεγγραφικό “μπαμ”, κάνοντας δικό του για την επόμενη διετία τον Εβάν Φουρνιέ. Ο Γάλλος υπέγραψε διετές συμβόλαιο στους Πειραιώτες και το βράδυ της Τετάρτης αποθεώθηκε στο “Ελ. Βενιζέλος”.

Ο πρώην NBAer δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια του από την υποδοχή που του επιφύλαξαν οι φίλοι της ομάδας, χαρίζοντας στον Γάλλο μερικές από τις πιο τρελές στιγμές της ζωής του, όπως ο ίδιος παραδέχθηκε.

Με μήνυμα μέσα από τα social media, ο Φουρνιέ ευχαρίστησε τους φίλους του Ολυμπιακού και έδωσε το σύνθημα για τη νέα σεζόν.

“Γεια σας παιδιά. Ευχαριστώ πολύ όλους όσοι ήρθαν στο αεροδρόμιο. Αυτές ήταν μερικές από τις πιο τρελές στιγμές της ζωής μου. Σας ευχαριστώ που ήρθατε, σας ευχαριστώ για την αγάπη. Είμαι έτοιμος να πιάσω δουλειά και να φορέσω τη φανέλα. Πάμε Ολυμπιακέ!” ανέφερε ο Φουρνιέ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις