Site icon NewsIT

Ο Εβάν Φουρνιέ «έντυσε» με το σήμα του Ολυμπιακού το προφίλ του στο Facebook

03.09.2024 | 19:18
Ο Εβάν Φουρνιέ «έντυσε» με το σήμα του Ολυμπιακού το προφίλ του στο Facebook

Paris 2024 Olympics - Basketball - Men's Quarterfinal - France vs Canada - Bercy Arena, Paris, France - August 06, 2024. Evan Fournier of France reacts. REUTERS/Carlos Perez Gallardo

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε μια μετεγγραφική “βόμβα” με την απόκτηση του Εβάν Φουρνιέ και ο Γάλλος “αστέρας” του μπάσκετ κινείται ήδη σε ερυθρόλευκους ρυθμούς.

Ο Εβάν Φουρνιέ αναμένεται το βράδυ της Τετάρτης (04.09.2024) με πτήση της Αir France από Παρίσι, για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Μάλιστα, αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο ΣΕΦ, στο φιλικό προς τιμήν του Γιώργου Πρίντεζη την Παρασκευή, κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο επί δώδεκα χρόνια ΝΒΑερ κινείται τις τελευταίες ώρες σε… ερυθρόλευκους ρυθμούς, κάτι που φαίνεται και στα social media.

Λίγο μετά την ανακοίνωση της συμφωνίας με την ομάδα του Πειραιά, ο 31χρονος Γάλλος θυμήθηκε μια παλιά ανάρτηση που είχε κάνει στο Twitter: “Εάν κάποια ημέρα επέστρεφα στην Ευρώπη και είχα την επιλογή να παίξω όπου θέλω, πιστεύω ότι θα πήγαινα στον Ολυμπιακό. Εξακολουθεί να είναι μία κολασμένη ομάδα”, είχε ποστάρει στο παρελθόν, σχολιάζοντας τώρα: “Η ημέρα αυτή είναι σήμερα Ολυμπιακέ”.

Λίγες ώρες μετά, άλλαξε εξώφυλλο στον προσωπικό του λογαριασμό Facebook, βάζοντας το σήμα του Ολυμπιακού!

Ο Εβάν Φουρνιέ αναμένεται στο “Ελ. Βενιζέλος” την Τετάρτη (04/09) στις 23:15 το βράδυ, και θα υπάρξει πιθανότατα υποδοχή του από φίλους των Πειραιωτών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version