Αθλητικά

Ο Ευθύμης Κουλούρης πέτυχε γκολ στην Πολωνία και ανέβηκε στην κορυφή του πίνακα των σκόρερ

12 γκολ σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος έχει σημειώσει ο Κουλούρης

Ο Ευθύμης Κουλούρης βρήκε ξανά δίχτυα και οδήγησε την ομάδα του, την Πόγκον Σέτσιν, στη νίκη στην έδρα της Σταλ Μίελετς με 2-1.

Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός, Ευθύμης Κουλούρης, στο 54ο λεπτό έστειλε με σουτ την μπάλα στα δίχτυα στο πρώτο γκολ της ομάδας του, φθάνοντας τα 12 συνολικά έως τώρα στο πρωτάθλημα της Πολωνίας.

O Κουλούρης έφτασε τα 12 γκολ σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος και οδηγεί πλέον την κούρσα των τοπ-σκόρερ μαζί με τους Μίκαελ Ίσακ (Λεχ Πόζναν), Μπέντζαμιν Κάλμαν (Κρακόβια) και Χεσους Ιμάζ (Γιαγκελόνια).

Η Πόγκον με τη νίκη αυτή μείωσε τη διαφορά στους πέντε βαθμούς από την πρωτοπόρο Λεχ Πόζναν και παραμένει στη διεκδίκηση του τίτλου, μετά από 21 αγωνιστικές.

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα