Site icon NewsIT

Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε προπονητής στην εθνική Αζερμπαϊτζάν

12.06.2024 | 12:00
Ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε προπονητής στην εθνική Αζερμπαϊτζάν

epa11065585 Besiktas' new head coach Fernando Santos attends a press conference and signing ceremony in Istanbul, Turkey, 09 January 2024. Santos is officially presented as new head coach of the Turkish Super Lig club. EPA/ERDEM SAHIN

Ο Φερνάντο Σάντος δεν άργησε να βρει νέα ποδοσφαιρική “στέγη”. Ο Πορτογάλος προπονητής ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της εθνικής Αζερμπαϊτζάν.

Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία του Αζερμπαϊτζάν ήρθε συμφωνία με τον Φερνάντο Σάντος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της χώρας.

Η συμφωνία των δυο πλευρών επισημοποιήθηκε και η παρουσίαση του 69χρονου τεχνικού θα γίνει την Πέμπτη (13.08.2024) στο Μπακού. Στόχος για τους Αζέρους είναι η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας με στόχο να παλέψει για την πρόκριση στο Euro 2028.

«Αποφασίστηκε η πρόσληψη του Φερνάντο Σάντος σαν προπονητής της εθνικής ομάδας, λαμβάνοντας υπόψη την πλούσια εμπειρία του, ότι είναι ένας από τους πιο γνωστούς ειδικούς στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, τις επιτυχίες του σε όλη του την καριέρα, συμπεριλαμβανομένης της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος με την Πορτογαλία», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Θυμίζουμε ότι ο Φερνάντο Σάντος ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της Μπεσίκτας τον περασμένο Ιανουάριο, αλλά δεν έμεινε μέχρι το τέλος της σεζόν. Ως προπονητής της τουρκικής ομάδας είχε 16 παιχνίδια έχοντας 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 5 ήττες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version