Αθλητικά

Ο Φοίνικας Σύρου έκανε την έκπληξη με Τζούριτς

Ο Δημήτρης Τζούριτς επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Αν και το όνομα του ακούστηκε «δυνατά» για τον Ολυμπιακό, ο 32χρονος κεντρικός θα παίξει στην ομάδα βόλεϊ του Φοίνικα Σύρου.

Έναν παίκτη με μεγάλη εμπειρία στο ελληνικό πρωτάθλημα έκλεισε ο Φοίνικας. Η ομάδα της Σύρου ήρθε σε συμφωνία με τον Μίταρ Τζούριτς, για τη νέα σεζόν.

Ο 32χρονος διεθνής κεντρικός μπλοκέρ, από τη Βοσνία/Ερζεγοβίνη με ελληνική υπηκοότητα, έχει αγωνιστεί σε Ορεστιάδα, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Έχει δύο θητείες στην ιταλική Τρεντίνο, ενώ έχει περάσει από την Βερόνα , την τουρκική Χάλκμπανκ και την νοτιοκορεάτικη Σούγουον Βίξτεορμ.

Στον Φοίνικα θα βρει και τον πρώην συμπαίκτη του στον Ολυμπιακό και την εθνική Ανδρέα Φράγκο.

Για τον Τζούριτς είχε ενδιαφερθεί και η ομάδα του Πειραιά, αλλά ο Φοίνικας του έκανε υψηλότερη πρόταση από αυτήν που διαπραγματευόταν με τους «ερυθρόλευκους» για την επιστροφή του.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα