Site icon NewsIT

Ο Φώτης Ιωαννίδης έβγαλε σε κανονικούς ρυθμούς την προπόνηση του Παναθηναϊκού

29.07.2024 | 20:49
Ο Φώτης Ιωαννίδης έβγαλε σε κανονικούς ρυθμούς την προπόνηση του Παναθηναϊκού

SUPERLEAGUE / PLAYOFFS / 2023-2024 / ΠΑΟ - ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Φώτης Ιωαννίδης έβγαλε όλο το μέρος στην προπόνηση του Παναθηναϊκού την Δευτέρα (29/07/24) με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να μετρά αντίστροφα για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.

Ευχάριστα ήταν τα νέα στην προπόνηση του Παναθηναϊκού, καθώς ο εκ των αρχηγών της ομάδας Φώτης Ιωαννίδης κατάφερε να βγάλει κανονικά το πρόγραμμα, δείχνοντας ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση του «τριφυλλιού». Με αυτή την εξέλιξη δεν αποκλείεται ο 24χρονος επιθετικός να μπει στην αποστολή της ομάδας, για την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στην Μπότεφ για τον 2ο προκριματικό γύρο στο Europa League.

Αντίθετα απουσίαζαν οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Τόνι Βιλένα λόγω της γαστρεντερίτιδας.

Το Δελτίο Τύπου του Παναθηναϊκού

Μια ιδιαίτερα ημέρα ήταν η Δευτέρα για τον Φώτη Ιωαννίδη, μια και ο εκ των αρχηγών του Παναθηναϊκού έκανε ολοκληρωμένη προπόνηση με την ομάδα για πρώτη φορά στην εφετινή σεζόν! Ο διεθνής επιθετικός συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, δείχνοντας ότι αρχίζει πλέον η αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση.
Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε όλο το γήπεδο.
Σένκεφελντ και Βιλένα δεν συμμετείχαν λόγω γαστρεντερίτιδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version