Παρασκευή, 27 Σεπτ.
30oC Αθήνα

Ο Γενς Λέμαν το παράκανε στο Oktoberfest και συνελήφθη, οδηγώντας μεθυσμένος

Ο Γενς Λέμαν το παράκανε στο Oktoberfest και συνελήφθη, οδηγώντας μεθυσμένος
ΑΠΕ

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Άρσεναλ και της Εθνικής Γερμανίας, Γενς Λέμαν, φαίνεται πως δεν έβαλε “φρένο” στις μπύρες που ήπιε στο Oktoberfest κι έτσι κατέληξε να βγαίνει μεθυσμένος σε έλεγχο της αστυνομίας και να του αφαιρούν το δίπλωμα οδήγησής του.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, η αστυνομία σταμάτησε τον Γενς Λέμαν, μετά από σχετικό έλεγχο της αστυνομίας του Μονάχου, εκεί όπου φάνηκε ότι ο παλαίμαχος τερματοφύλακας είχε καταναλώσει σημαντική ποσότητα αλκοόλ.

Όπως αναφέρει η BILD, ο Γερμανός παραπατούσε και μύριζε αλκοόλ, ενώ χρειάστηκε να οδηγηθεί στο αστυνομικό τμήμα για να υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις (λήψη δείγματος αίματος), επειδή δεν μπορούσε να ολοκληρώσει τα τεστ αναπνοής. Το δίπλωμα οδήγησής του φαίνεται ότι κατασχέθηκε, ενώ η αστυνομία ερευνά την υπόθεση.

Ο Λέμαν φέρεται να ήπιε αρκετά μεγάλα ποτήρια μπύρας κατά τη διάρκεια των εορτασμών στο Oktoberfest του Μονάχου, την Κυριακή (22.09.2024), διασκεδάζοντας στο φεστιβάλ μπύρας της Βαυαρίας.

Λέγεται επίσης ότι εθεάθη να χορεύει σε παγκάκια στη σκηνή του Schutzenfest, φορώντας την παραδοσιακή Βαυαρική ενδυμασία, κάτι που συνηθίζεται σε αυτή την περίπτωση.

Μια πηγή δήλωσε στη Sun: “Υπάρχουν αστυνομικοί που παραμονεύουν γύρω από το Oktoberfest, οι οποίοι υποτίθεται ότι αποτρέπουν την οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις