Τετάρτη, 17 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στο Ελλάδα – Μαυροβούνιο για το τουρνουά Acropolis

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα αγωνιστεί στο Ελλάδα – Μαυροβούνιο για το τουρνουά Acropolis
Eurokinissi

Το τουρνουά Acropolis κάνει “τζάμπολ” απόψε (25.06.2024, 20:00) στο ΣΕΦ με το Ελλάδα – Μαυροβούνιο. Ο “αστέρας” της Εθνικής μπάσκετ, Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν θα… πατήσει το παρκέ, για να αγωνιστεί.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν βρίσκεται στην δωδεκάδα που ανακοίνωσε ο Βασίλης Σπανούλης για το Ελλάδα – Μαυροβούνιο, στην πρεμιέρα του τουρνουά Acropolis.

Ο “Greek Freak” αναμένεται να παίξει την Πέμπτη (26.06.2024) στο τελευταίο φιλικό της Εθνικής μπάσκετ πριν το Προολυμπιακό Τουρνουά.

Εκτός δωδεκάδας για το προτελευταίο τεστ της ελληνικής ομάδας έμειναν οι Μιχάλης Λούντζης, Γιάννης Κουζέλογλου, Νίκος Χουγκάζ και Γιώργος Τανούλης.

Η δωδεκάδα της Ελλάδας: Γουόκαπ, Λαρεντζάκης, Μωραΐτης, Τολιόπουλος, Καλάθης, Καλαϊτζάκης, Παπαγιάννης, Χαραλαμπόπουλος, Παπανικολάου, Κ. Αντετοκούνμπο, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Κανονικά θα παίξει για το Μαυροβούνιο ο Νίκολα Βούτσεβιτς των Σικάγο Μπουλς. Η αποστολή του Μαυροβουνίου: Βασίλιε Μπάτσοβιτς, Αλέκσα Ίλιτς, Νίκολα Βούτσεβιτς, Εμίρ Χατζιμπέγκοβιτς, Άντριγια Σλάβκοβιτς, Ντίνο Ράντοντσιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς, Τζόρτζε Γιοβάνοβιτς, Μάρκο Κλιάγεβιτς, Ιγκόρ Ντρόμπνιακ, Πέταρ Πόποβιτς, Λούκα Μπόγκαβατς, Κέντρικ Πέρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις