Site icon NewsIT
20:48 | 13.04.25

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στον πάγκο των Μπακς, παρακολουθεί με τους γιους του το τελευταίο ματς της regular season

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με έναν από τους γιούς του

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μαζί με έναν από τους γιούς του (ΦΩΤΟ reuters, Credit: Benny Sieu-Imagn Images)

Newsit Newsroom

Παίρνει χρόνο ξεκούρασης ο «Greek freak»

Οι Μιλγουόκι Μπακς «κλείδωσαν» στο Ντιτρόιτ την πέμπτη θέση της Ανατολής, οπότε ο αγώνας της ομάδας του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τους Πίστονς το βράδυ της Κυριακής (13.04.2025) απέκτησε διαδικαστικό χαρακτήρα.

Γι’ αυτό και οι Μπακς αποφάσισαν ο να δώσουν χρόνο ξεκούρασης στον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Ο «Greek freak» βρέθηκε στον πάγκο των «Ελαφιών» με τους γιους του, για να παρακολουθήσουν παρέα την αναμέτρηση.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν στη σύνθεσή τους ούτε τους Ντέιμιαν Λίλαρντ, Κέβιν Πόρτερ, Γκάρι Τρεντ, Τόριαν Πρινς, Τζέρικο Σιμς, Μπόμπι Πόρτις, Ράιαν Ρόλινς, Μπρουκ Λόπεζ.

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version