Πέμπτη, 4 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Ο Γιάννης Μπουρούσης επιστρέφει στη δράση και θα παίξει με την Καρδίτσα στην Α2

Ο Γιάννης Μπουρούσης επιστρέφει στη δράση και θα παίξει με την Καρδίτσα στην Α2

Ο Γιάννης Μπουρούσης έκανε την ανατροπή κι επιστρέφει στη δράση, για λογαριασμό της Καρδίτσας.

Ο Γιάννης Μπουρούσης ανακοίνωσε πριν από τρεις μήνες ότι αποσύρεται από τα παρκέ. Συγκεκριμένα, στις 9 Ιουλίου ανακοίνωσε το “αντίο” του, ωστόσο στις 27 Σεπτεμβρίου ανακοίνωσε την επιστροφή στη δράση για έναν “τελευταίο χορό” με την Καρδίτσα στα γήπεδα της Α2.

Ο πολύπειρος σέντερ δεν άντεξε για πολύ μακριά από τα παρκέ και θα φορέσει τη φανέλα της Καρδίτσας, θέλοντας να ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας της αγαπημένης του πατρίδας για να ανέβει στη Basket League.

Αναλυτικά όσα έγραψε στο Instagram ο Γιάννης Μπουρούσης:

«Έχοντας μεγάλο σεβασμό στην προσπάθεια του συλλόγου της ιδιαίτερης πατρίδας μου, στον οποίο έκανα και τα πρώτα μου βήματα στο μπάσκετ, νιώθω την επιθυμία και την ανάγκη θέσω εαυτόν στην διάθεση του προπονητή και να συνεισφέρω με την εμπειρία μου στο πρωτάθλημα της Α2 Κατηγορίας. Η διεκδίκηση της ανόδου στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού μπάσκετ, αποτελεί ένα όνειρο ετών για την αθλητική κοινωνία της Καρδίτσας και η ιδέα του αποχαιρετισμού μέσα στο νεότευκτο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας, με συγκινεί ιδιαίτερα. Ραντεβού, λοιπόν, στα παρκέ!».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bourou29

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις