Site icon NewsIT

Ο Γιάννης Βρούτσης παρέμεινε αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

14.06.2024 | 12:14
Ο Γιάννης Βρούτσης παρέμεινε αναπληρωτής υπουργός Αθλητισμού μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης

Συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου "Κύρωση της από 11.12.2023 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου "Έκτακτα μέτρα απαγόρευσης διάθεσης εισιτηρίων και παρουσίας θεατών σε αγώνες ποδοσφαίρου για επιτακτικούς λόγους προστασίας της δημόσιας τάξης και ασφάλειας" (Α' 203) - Λήψη μέτρων για την αποτροπή και αντιμετώπιση της βίας στο πλαίσιο αθλητικών συναντήσεων και λοιπές ρυθμίσεις αρμοδιότητας Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού", Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024. (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ/EUROKINISSI)

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, προχώρησε σε ανασχηματισμό της κυβέρνησης μετά τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών, αλλά ο Γιάννης Βρούτσης παρέμεινε στο υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού.

Ο Γιάννης Βρούτσης ανέλαβε αναπληρωτής υπουργός με αρμοδιότητα τον Αθλητισμό, μετά τις προηγούμενες εθνικές εκλογές και συνεχίζει στη θέση του και μετά τον ανασχηματισμό της κυβέρνησης από τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ο Κυριάκος Πιερρακάκης έμεινε επίσης στη θέση του ως υπουργός Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, με υφυπουργούς τη Ζέττα Μακρή και την Ιωάννα Λυτρίβη.

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού
Υπουργός: Κυριάκος Πιερρακάκης
Αναπληρωτής Υπουργός με αρμοδιότητα τον Αθλητισμό: Γιάννης Βρούτσης
Υφυπουργός: Ζέττα Μακρή
Υφυπουργός: Ιωάννα Λυτρίβη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version