Αθλητικά

Ο Γιώργος Καραγκούνης έδωσε προσωπικό σόου σε φιλικό παλαιμάχων Ευρώπης – Λατινικής Αμερικής

Ο Γιώργος Καραγκούνης το… έχει ακόμα! Σε ένα σπουδαίο φιλικό αγώνα παλαιμάχων, με κορυφαίους αστέρες του παρελθόντος από ολόκληρο τον κόσμο, ο “Κάρα” έδωσε το δικό του προσωπικό σόου, με φοβερό γκολ και δύο ασίστ.

Παλαίμαχοι από την Ευρώπη αντιμετώπισαν παλαιμάχους από τη Λατινική Αμερική σε αγώνα επίδειξης στην Κίνα, με παλιούς παίκτες όπως ο Τότι, ο Ριβάλντο, ο Ζιντάν, o Φίγκο, ο Ματεράτσι, ο Ζιοβάνι και ο Μπατιστούτα να δίνουν τον “παρών”, αλλά τον Γιώργο Καραγκούνη να “κλέβει” την παράσταση.

Ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης σκόραρε με άψογη, απευθείας εκτέλεση φάουλ, ενώ δοκίμασε μέχρι και ένα εντυπωσιακό “ψαλιδάκι”, αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει όπως ο… Γκαρνάτσο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα