Ο Γιώργος Μασούρας «άνοιξε» λογαριασμό με τη φανέλα της Μπόχουμ, με τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να σκοράρει δυο φορές απέναντι στην Μπορούσια Ντόρτμουντ για την 22η αγωνιστική της Bundesliga.
Ο Γιώργος Μασούρας στο πρώτο παιχνίδι μπροστά στο κοινό της Μπόχουμ, θέλησε να συστηθεί με τον καλύτερο τρόπο στους φίλους της ομάδας, καθώς ο 31χρονος έβαλε δυο γκολ ενάντια στην Ντόρτμουντ, σκοράροντας στο 33΄και στο 35΄.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Ο Μασούρας έβαλε μπροστά την Μπόχουμ στο σκορ, με το 2-0 να μένει έως το τέλος του αγώνα. Με αυτή τη νίκη η ομάδα του Έλληνα επιθετικού έφτασε τους 16 βαθμούς και βρίσκεται στο -2 από την 15η θέση, η οποία οδηγεί στην παραμονή.
GIORGOS MASOURAS OPENS THE SCORING!!!
— Football Report (@FootballReprt) February 15, 2025
PHILIPP HOFMANN WITH A GREAT ASSIST!!!
@GoalsXtrapic.twitter.com/gHPtcI7LVL
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
GIORGOS MASOURAS AT THE DOUBLE WITH A LOVELY GOAL TO DOUBLE THE LEAD!!!
— Football Report (@FootballReprt) February 15, 2025
@GoalsXtrapic.twitter.com/oHmNN7bifB
Αυτά τα δυο γκολ ήταν τα πρώτα του Μασούρα με τη φανέλα της Μπόχουμ, με τον διεθνή επιθετικό να φορά τη φανέλα του συλλόγου έως το τέλος της σεζόν, αφού έχει παραχωρηθεί από τον Ολυμπιακό στον γερμανικό σύλλογο ως δανεικός.
To πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής
Παρασκευή (14/02)
Άουγκσμπουργκ-Λειψία 0-0
Σάββατο (15/02)
Στουτγκάρδη-Βόλφσμπουργκ 1-2
Ουνιόν Βερολίνου-Γκλάντμπαχ 1-2
Μπόχουμ-Ντόρτμουντ 2-0
Σεντ Πάουλι-Φράιμπουργκ 0-1
Λεβερκούζεν-Μπάγερν Μονάχου (19:30)
Κυριακή (16/02)
Βέρντερ Βρέμης-Χόφενχαϊμ (16:30)
Άιντραχτ Φρανκφούρτης-Χόλσταϊν Κιλ (18:30)
Χάιντενχαϊμ-Μάιντς (20:30)