Site icon NewsIT

Ο γιος του Πάολο Μαλντίνι και εγγονός του Τσέζαρε Μαλντίνι έγραψε ιστορία στην εθνική Ιταλίας

15.10.2024 | 11:36
Ο γιος του Πάολο Μαλντίνι και εγγονός του Τσέζαρε Μαλντίνι έγραψε ιστορία στην εθνική Ιταλίας

FILE PHOTO: Soccer Football - UEFA Nations League - Group A2 - Italy v Israel - Bluenergy Stadium, Udine, Italy - October 14, 2024 Italy's Daniel Maldini REUTERS/Jennifer Lorenzini/File Photo

Η Ιταλία νίκησε εύκολα το Ισραήλ με 4-1 στο Nations League και το παιχνίδι θα μείνει στην ιστορία για το ντεμπούτο του Ντάνιελ Μαλντίνι της Μόντσα, ο οποίος και φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της “σκουάντρα ατζούρα”.

Γιος του Πάολο Μαλντίνι και εγγονός του Τσέζαρε Μαλντίνι, ο 23χρονος Ντάνιελ Μαλντίνι συνεχίζει μία “χρυσή” ιστορία για το ποδόσφαιρο στην Ιταλία, αλλά και ειδικά για την οικογένειά του.

Για πρώτη φορά, τρεις γενιές μίας οικογένειας έχουν εκπροσωπήσει την Ιταλία στην εθνική ομάδα του ποδοσφαίρου, με τον Πάολο και τον Τσέζαρε Μαλντίνι να αποτελούν μάλιστα θρύλους της “σκουάντρα ατζούρα”. Ο Ντάνιελ Μαλντίνι είχε έτσι και τον πατέρα του στην κερκίδα για την ιστορική αναμέτρηση, με τον ίδιο να σχολιάζει το γεγονός μετά το παιχνίδ: «Είμαι χαρούμενος που ήρθαν οι γονείς μου εδώ, θα τα πούμε όταν γυρίσω σπίτι».

Ο τρεις Μαλντίνι έγραψαν έτσι με “χρυσά γράμματα” το όνομά τους και για έναν κοινό λόγο στην Εθνική Ιταλίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version