Παρασκευή, 26 Ιουλ.
28oC Αθήνα

Ο Γκιρτζίκης απειλεί με υποβιβασμό Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ ρωτάει και απειλεί με υποβιβασμό. Τι θα κάνουν τελικά η τρεις ΠΑΕ το ερχόμενο σαββατοκύριακο, που αρχίζει το πρωτάθλημα της Superleague;

Τα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο φαίνεται πως έχουν φτάσει σε πολύ δύσκολο σημείο. Η κόντρα της ΕΠΟ τόσο με την Πολιτεία, όσο και με το “μέτωπο” των Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συνεχίζεται…

Παρά το γεγονός ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ, σύμφωνα με την πρόταση της αντεισαγγελέως, Ευγενίας Κυβέλου, παραπέμπεται σε δίκη, ο κ. Γκιρτζίκης απειλεί τις τρεις ομάδες με υποβιβασμό!

Συγκεκριμένα, ο πρόεδρος της ΕΠΟ απέστειλε επιστολή σε Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, με την οποία τούς καλεί να ενημερώσουν εγγράφως την Ομοσπονδία αν θα τηρήσουν όσα έχουν ανακοινώσει και τελικά δεν “κατέβουν” στη νέα Superleague, ώστε “να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες”.

Ουσιαστικά, τους λέει πως εφόσον μείνουν σταθεροί στη θέση τους και δεν “κατέβουν” στο νέο πρωτάθλημα, θα εφαρμόσει τις εξοντωτικές ποινές που προβλέπει ο ΚΑΠ, υποβιβάζοντας τους τρεις ΠΑΕ και ενημερώνοντας FIFA και UEFA, ώστε να αποβάλλει από την Ευρώπη τους “πράσινους” και τον “δικέφαλο του βορρά”.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να απαντήσουν στον πρόεδρο της ΕΠΟ, αγνοώντας επιδεικτικά την επιστολή, καθώς περιμένουν τις εξελίξεις μετά το αίτημα του υφυπουργού Αθλητισμού για ορισμό διοικούσας επιτροπής και φυσικά, το βούλευμα παραπομπής σε δίκη.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε