Τετάρτη, 2 Οκτ.
20oC Αθήνα

Ο Γκμοχ στα… σαγόνια απατεώνων! Του ζητούσαν 60.000 ευρώ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Γιάτσεκ Γκμοχ δεν εξαπατήθηκε από σπείρα που προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα κυρίως από μεγάλους σε ηλικία γονείς τρομάζοντάς τους για τα παιδιά τους. Ο Πολωνός κόουτς ζει με την οικογένειά του στο Κορωπί, όπως και ο γιος του, ο οποίος βγήκε για λίγο έξω ενημερώνοντας τους γονείς του: “Πάω για λίγο στον συμπέθερο”.

Κάποια στιγμή χτύπησε το σταθερό τηλέφωνο και μία δήθεν αστυνομικός ρώτησε: “Είστε ο κ. Γκμοχ;”. Οταν έλαβε καταφατική απάντηση συνέχισε: “Ο γιος σας έχει τραυματίσει σοβαρά μια 15χρονη από την Αλβανία και είναι στο τμήμα τρομαγμένος. Απ’ έξω μαζεύονται συγγενείς”.

Ο προπονητής είπε: “Θα έρθω από το τμήμα” και τον συμβούλεψαν να το κάνει γιατί θα τον λιτζάρουν. Το τηλέφωνο πήρε ο δήθεν αξιωματικός του τμήματος, αλλά ήδη ο Γιάτσεκ Γκμοχ είχε αρχίσει να υποπτεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά, ειδικά όταν του είπαν το σημείο, όπου έγινε το υποτιθέμενο τροχαίο. Θεώρησε απίθανο να είχε περάσει ο γιος του από εκεί αφού δεν ταίριαζε με τον προορισμό του η διαδρομή.

Ηδη, είχαν ζητήσει από τον κ. Γκμοχ να βγάλει από το κινητό του την μπαταρία του και 60.000 ευρώ για να βοηθήσουν τον γιο του να μην μπει φυλακή. Ο λόγος που ήθελαν να βγάλει την μπαταρία από το κινητό -όπως του είπαν- ήταν για να μην εντοπίσουν το σημείο στο οποίο θα βρίσκονταν όταν τους έδινε τα χρήματα.

Τότε, ο κ. Γκμοχ θεώρησε ακόμη πιο πιθανό να πρόκειται περί απάτης. Εγραψε σε ένα χαρτί στη σύζυγό του να ξαναβάλει την μπαταρία στο κινητό και να καλέσει στο τηλέφωνο τον γιο τους. Ομως, είχε ξεχάσει το κινητό του σπίτι. Πήρα στο σπίτι, όπου είχε πει ότι θα πάει και τους διαβεβαίωσαν ότι είναι εκεί και δεν έχει συμβεί το παραμικρό.

Ο κ. Γκμοχ κάλεσε την αστυνομία σπίτι του αμέσως και όταν έφθαναν σε αυτό οι άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ είδαν κοντά ένα ύποπτο αυτοκίνητο. Ο οδηγός του μόλις είδε τις μηχανές της αστυνομίας έφυγε και πλέον γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θεοδόσης Πάνου

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε