Δευτέρα, 28 Οκτ.
15oC Αθήνα

Ο “Γολγοθάς” του Παναθηναϊκού

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 3-1 στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του ελληνικού πρωταθλήματος, ωστόσο δεν έχει χρόνο για πανηγύρια. Το πρόγραμμα του “τριφυλλιού” είναι εξαιρετικά δύσκολο, καθώς τις επόμενες εβδομάδες θα δώσει… τα ρέστα του για το πρωτάθλημα.

“Συγχαρητήρια, πήραμε μία σημαντική νίκη, ενώ είχαμε κάποια καλά διαστήματα στον αγώνα, αλλά και κάποια λάθη που πρέπει να διορθώσουμε. Ακολουθεί πολύ δύσκολο πρόγραμμα με αρκετά δύσκολα ματς, αρχής γενομένης από το ματς με τον ΠΑΟΚ και πρέπει να επικεντρωθούμε στο στόχο μας. Μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί έχουμε πολύ καλή ομάδα”, ήταν τα λόγια του Γιάννη Αναστασίου στη χθεσινή προπόνηση.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος θα έχει στη διάθεση του στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ τον Γιενς Βέμερ, γνωρίζει πως τα επόμενα παιχνίδια θα κρίνουν την πορεία του Παναθηναϊκού στο πρωτάθλημα.

Το πρόγραμμα του “τριφυλλιού” είναι “γολγοθάς”, καθώς έχει να αντιμετωπίσει τις επόμενες εβδομάδες τους ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΚ (εντός), Ατρόμητο (εκτός) και Ολυμπιακό (εντός).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε