Site icon NewsIT

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης προκρίθηκε στον ημιτελικό του μπότσια BC3 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024

01.09.2024 | 14:20
Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης προκρίθηκε στον ημιτελικό του μπότσια BC3 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024

Ακόμη ένα μετάλλιο πρόσθεσαν στην συγκομιδή της ελληνικής Παραολυμπιακής ομάδας στους Αγώνες του Τόκιο, οι Γιώργος Πολυχρονίδης, Αννα Ντέντα και Αναστασία Πυργιώτη, κατά τη διάρκεια των Παραολυμπιακών Αγώνων στο Τόκιο 2020, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021. Οι Ελληνες πρωταθλητές του μπότσια, κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στα μικτά ζευγάρια BC3, επικρατώντας με 7-0 των Κέϊ Γιουέν Χο, Γουά Τακ Τσε και Τουν Γουίνγκ Λιού από το Χονγκ Κονγκ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτό, είναι το δέκατο μετάλλιο που κατέκτησε η Ελλάδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με την ελληνική αποστολή να μετρά πλέον ένα χρυσό, δύο αργυρά και επτά χάλκινα μετάλλια στην κορυφαία διοργάνωση. ΑΠΕ ΜΠΕ/ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ/ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΑΝΙΚΟΛΑΣ

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, πολυμεταλλιούχος σε Παραολυμπιακούς Αγώνες στο μπότσια, συνεχίζει ακάθεκτος την προσπάθειά του, για να ανέβει στο βάθρο και στη διοργάνωση του Παρισιού.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης προκρίθηκε στον ημιτελικό της κατηγορίας BC3 του μπότσια, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 που διεξάγονται στο Παρίσι.

Ο Παραολυμπιονίκης του Λονδίνου (με ramp operator την Κατερίνα Πατρώνη), επικράτησε με 4-1 του Ταϊλανδού, Ακαντέϊ Τσουκουενκλίν (με ramp operator τον Σεκσάν Γιαροενσούκ) και θ’ αντιμετωπίσει τον Αυστραλό, Ντάνιελ Μίτσελ στον ημιτελικό, που θα διεξαχθεί σήμερα στις 15:10 ώρα Ελλάδας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version