Πέμπτη, 18 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ο ιδιοκτήτης της Σλόβαν Μπρατισλάβας σκέφτεται να πουλήσει την ομάδα

Ο ιδιοκτήτης της Σλόβαν Μπρατισλάβας σκέφτεται να πουλήσει την ομάδα
ΦΩΤΟ Intime

Το τελευταίο πρόστιμο που επιβλήθηκε στη Σλόβαν Μπρατισλάβας εξαιτίας της συμπεριφοράς των οπαδών της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος  φαίνεται να έχει εκνευρίσει ιδιαίτερα τον ιδιοκτήτη της ομάδας.

Ο ισχυρός άνδρας της Σλόβαν Μπρατισλάβας Ίβαν Κμότρικ άστραψε και βρόντηξε εναντίον των οπαδών της ομάδας, απειλώντας ότι είναι σε σκέψεις να αποχωρήσει εξαιτίας των συνεχόμενων προστίμων.

“Δεν είμαστε διατεθειμένοι να πληρώνουμε πρόστιμα κάθε μέρα. Αυτό είναι από τα τελευταία παραπτώματα, το οποίο με έκανε να σκέφτομαι ξανά να αποχωρήσω από την ιδιοκτησία της Σλόβαν” δήλωσε συγκεκριμένα και όλα αυτά λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό για τον γ΄προκριματικό του Europa League.

Υπενθυμίζεται ότι η Σλόβαν Μπρατισλάβας τιμωρήθηκε από την UEFA, με το πρόστιμο των 78.000 ευρώ και το κλείσιμο του πετάλου στη ρεβάνς με τους Πρωταθλητές Ελλάδας (11/8), εξαιτίας ρατσιστικής συμπεριφοράς των οπαδών στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Φερεντσβάρος για τα προκριματικά του Champions League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις