Site icon NewsIT

Ο Ικέρ Κασίγιας φέρεται να είναι ζευγάρι ξανά με δημοσιογράφο μετά το χωρισμό με την Σάρα Καρμπονέρο

27.02.2023 | 11:57
Ο Ικέρ Κασίγιας φέρεται να είναι ζευγάρι ξανά με δημοσιογράφο μετά το χωρισμό με την Σάρα Καρμπονέρο

epa02222680 Sara Carbonero (L), Spanish TV presenter of TeleCinco and girlfriend of Spanish goalkeeper Iker Casillas (R), gets ready to perform a piece to camera ahead of the FIFA World Cup 2010 group H preliminary round match between Chile and Spain at the Loftus Versfeld stadium in Pretoria, South Africa, 25 June 2010. EPA/KERIM OKTEN Please refer to www.epa.eu/downloads/FIFA-WorldCup2010-Terms-and-Conditions.pdf

Ο Ικέρ Κασίγιας εμφανίζεται να είναι ξανά ζευγάρι με Ισπανίδα δημοσιογράφο, σχεδόν δύο χρόνια μετά το χωρισμό του από τη μητέρα των παιδιών του, Σάρα Καρμπονέρο.

Στην Ισπανία υποστηρίζουν ότι ο Κασίγιας βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες, με την Άνα Κίλες, η οποία είναι επίσης αθλητική δημοσιογράφος και συνεργάζεται τόσο με ιταλικά όσο και με ισπανικά ΜΜΕ.

Οι δυο τους είχαν ταξιδέψει μαζί και στο Κατάρ για το Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ πρόσφατα ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας είχε βρεθεί στην Ιταλία για να περάσει χρόνο μαζί της. Ο Κασίγιας χώρισε μετά από 10 χρόνια με τη Σάρα Καρμπονέρο, με την οποία έχει και δύο παιδιά. Η πρώην πια σύζυγός του, εργαζόταν στον τηλεοπτικό σταθμό telecinco και είχε καλύψει την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου από την Ισπανία το 2010.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version