Πέμπτη, 1 Αυγ.
31oC Αθήνα

Ο κ. Πατέρας και  τα “κλειστά” αυτιά 

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το καθήκον του  ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού φρόντισε να κάνει ο Νικόλας Πατέρας.

Ανέβηκε  στην Παιανία και ζήτησε από τους παίκτες να κλείσουν τα αυτιά τους και να βουλώσουν τα στόματα των  επικριτών. Ειδικά σε ό,τι αφορά τα αυτιά τους είπε «δεν θέλω να ακούτε όσα γράφονται για ταξίδια του Αντωνίου και για παίκτες που δεν θα μείνουν στην ομάδα»…

Μια χαρά τα είπε ο  πρόεδρος γιατί ενόψει ματς κυπέλλου και πρωταθλήματος, το χειρότερο  που θα μπορούσε να συμβεί είναι  μια άνευ προηγουμένου ομφαλοσκόπηση. Ωστόσο όλοι στην Παιανία μπορούν να ξεχωρίσουν τη διαφορά ανάμεσα στον πρόεδρο και τον μεγαλομέτοχο. Τον οποιοδήποτε μεγαλομέτοχο αλλά στην προκειμένη περίπτωση, τον Ανδρέα Βγενόπουλο.
Γιατί ήταν ο «mister Mig» που εξερχόμενος του ΟΑΚΑ δήλψσε ότι ο Παναθηναϊκός χρειάζεται δύο παικταράδες και ότι πολλοί παίκτες από τους υπάρχοντες δεν μπορούν να φοράνε την φανέλα της ομάδας. Αυτά ειπώθηκαν δημόσια και όχι σε κλειστό κύκλο ή σε συνεδρίαση των μετόχων της ΠΑΕ. Κι ο άνθρωπος που τα είπε θεωρείται και είναι υποστηρικτής του κ. Πατέρα. Αρα δεν επρόκειτο για κουβέντες με σκοπό την αντιπολίτευση στο διοικητικό σχήμα. Κάθε άλλο. Αλλωστε ο κ. Βγενόπουλος με όσα είπε εξέφρασε την συνισταμένη των απόψεων χιλιάδων οπαδών που έφευγαν φαρμακωμένοι από το ΟΑΚΑ μετά το στραπάτσο που επιφύλαξε στην ομάδα τους ο “αιώνιος αντίπαλος”.
Ο προσεκτικός παρατηρητής  των τεκταινομένων θα διαπίστωσε ότι οι μεγαλομέτοχοι που δεν  τοποθετούνται ευνοϊκά στη διοίκηση Πατέρα είτε απείχαν (Τζίγκερ) κάθε δήλωσης  είτε φρόντισαν να μην ρίξουν λάδι στη φωτιά (Π. Γιαννακόπουλος). Ο κ. Βγενόπουλος που έχει κατακτήσει για τον εαυτό του το δικαίωμα να μιλά σαν οπαδός της ομάδας ενώ ταυτόχρονα είναι εκ των μεγαλομετόχων είπε όσα είπε θέλοντας να δείξει τον δρόμο στους υπόλοιπους μετόχους. 
Κι η αλήθεια  είναι ότι το πολυδιαφημισμένο για  την πληρότητα του ρόστερ της  ομάδας δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες όταν χρειάστηκε να αξιοποιηθεί σε βάθος πέραν του 14ου παίκτη.
Κατά συνέπεια σωστά  ο κ. Πατέρας πήγε στην Παιανία  για να καθησυχάσει τους παίκτες και να τους ανυψώσει το ηθικό. Οσοι τον άκουγαν όμως καταλάβαιναν ότι αυτό επιτάσσουν τα καθήκοντα του προέδρου. Καταλάβαιναν επίσης ότι ο κ. Βγενόπουλος έστω με άκομψο και κυνικό τρόπο έκανε σωστές διαπιστώσεις…
 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε