Παρασκευή, 27 Σεπτ.
24oC Αθήνα

Ο Καρέλης “λύτρωσε” τον Παναθηναϊκό! “Άλωσε” τη Βέροια το “τριφύλλι”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS
ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Με γκολ του Καρέλη στο 86′, ο Παναθηναϊκός πέρασε από την Βέροια, επικρατώντας της τοπικής ομάδας με 1-0, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας, και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, μετά την ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Ηρακλή.

 Δείτε το LIVE του αγώνα

Η ομάδα του Αντρέα Στραματσόνι ήταν κακή στο πρώτο μέρος, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ανέβασε στροφές, έχασε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να νικήσει εν τέλει τον εξαιρετικό Λόπεζ, σκαρφαλώνοντας στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Από την πλευρά της, η Βέροια παρέμεινε χωρίς νίκη στην έδρα της στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας:

Το πρώτο ημίχρονο ήταν τραγικό, με τον ρυθμό του αγώνα να είναι πολύ αργός και τις δύο ομάδες να αδυνατούν να  δημιουργήσουν τελικές προσπάθειες. Οι δύο τερματοφύλακες ήταν θεατές, μιας και το παιχνίδι παιζόταν σχεδόν αποκλειστικά στο κέντρο. Για να υπάρξει αξιόλογη τελική προσπάθεια, χρειάστηκε ένα τραγικό λάθος του Ναζλίδη στο 38′, ο οποίος άθελα του έβγαλε τον Πέτριτς τετ-α-τετ με τον Λόπεζ. Ο Κροάτης επιθετικός, πάντως, δεν εκμεταλλεύτηκε το δώρο του αντιπάλου, μιας και πλάσαρε άουτ.

Άλλο παιχνίδι στο δεύτερο μέρος

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Παναθηναϊκός μπήκε πολύ δυνατά, αποφασισμένος να πάρει τη νίκη. Στο 47′, ο Λόπεζ απέκρουσε κεφαλιά του Πέτριτς, ενώ στη συνέχεια πρόλαβε πάνω στην γραμμή τον Πράνιτς, ο οποίος ήταν έτοιμος να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα. Ο τερματοφύλακας της Βέροιας ήταν ανίκητος, καθώς σταμάτησε στο 52′ σε τετ-α-τετ και τον Καρέλη. 

Το “τριφύλλι” συνέχισε να πιέζει και στο 66′ έχασε ακόμα μία ευκαιρία. Ο Εσιέν έκλεψε τη μπάλα, έκανε ένα σουτ λίγο έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Οι “πράσινοι” είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων μέχρι το τέλος και η πίεσή του απέδωσε καρπούς στο 86′. Ο Λόπεζ κατάφερε να σταματήσει και την κεφαλία του Σάντσεζ, αλλά ο Καρέλης πήρε το “ριμπάουντ” και έκανε το 1-0, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

Παναθηναϊκός: Στιλ, Σάντσεθ, Τελάντερ, Νάνο, Μαρινάκης, Ζέκα, Πράνιτς, Αμπέντ (76’ Ατζαγκούν), Εσιέν, Καρέλης, Πέτριτς (64’ Κλωναρίδης)

Βέροια: Λόπεζ, Νέτο, Ετζενγκέλε, Όστοϊτς, Γιαννούλης, Ιμπραΐμ (88’ Καϊκούτ), Άρτσε, Μαγέφσκι (83’ Γεωργιάδης), Ναζλίδης, Γιουσούφ, Κόλα (60’ Μπατιόν)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε