Site icon NewsIT

Ο Κίκε Σάντσες Φλόρες είναι ο νέος προπονητής της Σεβίλλης

18.12.2023 | 21:07
Ο Κίκε Σάντσες Φλόρες είναι ο νέος προπονητής της Σεβίλλης

epa05086338 Watford's manager Quique Flores before the English Premier League soccer match between Watford and Manchester City at the Vicarage Road Stadium in London, Britain, 02 January 2016. EPA/HANNAH MCKAY EDITORIAL USE ONLY. No use with unauthorized audio, video, data, fixture lists, club/league logos or 'live' services. Online in-match use limited to 75 images, no video emulation. No use in betting, games or single club/league/player publications

Ο Κίκε Σάντσες Φλόρες είναι ο νέος προπονητής της Σεβίλλης. Η ομάδα της Ανδαλουσίας τον 58χρονο Ισπανός προπονητή από τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ και τον ανακοίνωσε.

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε τον Κίκε Σάντσες Φλόρες ως νέο προπονητή της για να αντικαταστήσει τον Ντιέγκο Αλόνσο, όπως ανακοίνωσε σήμερα (18/12) η ομάδα της LaLiga, και έγινε ο τρίτος προπονητής της στη σεζόν.

Ο Κίκε Φλόρες ήταν στην Χετάφε, όπου απολύθηκε μετά την…πτώση του συλλόγου στη ζώνη του υποβιβασμού. Ο 58χρονος Ισπανός πέρασε επίσης περιόδους στην Γουότφορντ, Εσπανιόλ, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Βαλένθια, μεταξύ άλλων.

«Η Σεβίλη και ο Κίκε Σάντσες Φλόρες κατέληξαν σε συμφωνία για να γίνει ο νέος προπονητής της πρώτης ομάδας, υπογράφοντας μέχρι το 2025», ανέφερε η Σεβίλη σε ανακοίνωσή της.

Η Σεβίλλη απέλυσε τον Ντιέγκο Αλόνσο το Σάββατο, αφού κατάφερε μόλις δύο νίκες από την άφιξή του τον Οκτώβριο, όταν αντικατέστησε τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ουρουγουανός απέτυχε να κερδίσει ένα παιχνίδι στο πρωτάθλημα ή σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις κατά τη διάρκεια της θητείας του εννέα εβδομάδων, αφήνοντας τον σύλλογο να βρίσκεται στη 16η θέση της ισπανικής κορυφαίας κατηγορίας.

Η Σεβίλλη (17η στη βαθμολογία στη La liga), θα επισκεφθεί αύριο (19.12) τη Γρανάδα στο πρωτάθλημα. Ο Κίκε Φλόρες έχει πλούσια εμπειρία έχοντας δουλέψει σε Χετάφε, Βαλένθια, Μπενφίκα, Ατλέτικο Γουότφορντ και Εσπανιόλ. Ο μεγαλύτερος τίτλος που έχει κατακτήσει είναι το Europa League με την Ατλέτικο το 2010.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version