Site icon NewsIT

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοινώθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης

03.06.2024 | 20:39
Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοινώθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης

Soccer Football - Ligue 1 - RC Lens v Paris St Germain - Stade Bollaert-Delelis, Lens, France - January 14, 2024 Paris St Germain's Kylian Mbappe celebrates after the match REUTERS/Abdul Saboor

Ο Κιλιάν Εμπαπέ ανακοινώθηκε από την Ρεάλ Μαδρίτης, με τον Γάλλο επιθετικό να αποτελεί με κάθε επισημότητα ποδοσφαιριστή των «μερένχες».

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και τυπικά, με τον ισπανικό σύλλογο να ανακοινώνει μέσω twitter την απόκτηση του 25χρονου επιθετικού.

Το συμβόλαιο του Γάλλου με τους Μαδριλένους θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2029, με τον ίδιο να αμείβεται με το αστρονομικό ποσό των 15.000.000 ευρώ το χρόνο, δίχως τα μπόνους, ενώ θα λάβει και άλλα 100 εκατομμύρια ευρώ ως πριμ υπογραφής.

Mε αυτό τον τρόπο η μεγαλύτερη μεταγραφή του φετινού καλοκαιριού έχει πραγματοποιηθεί, με την Ρεάλ να προσθέτει στο ήδη τρομερό ρόστερ της, ένα από τους τρεις κορυφαίους ποδοσφαιριστές του πλανήτη αυτή τη στιγμή.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Εμπαπέ στη Ρεάλ θα φοράει την φανέλα με το νούμερο 9, το οποίο είχε ένας άλλος θρύλος του συλλόγου, ο Καρίμ Μπενζεμά!

Η Ρεάλ μάλιστα θα γίνει η πρώτη ομάδα του Εμπαπέ μακριά από την Γαλλία και τρίτη συνολικά στην καριέρα του, καθώς έχει φορέσει τις φανέλες των Μονακό και Παρί Σεν Ζερμέν.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version