Δευτέρα, 30 Σεπτ.
25oC Αθήνα

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επιστρέφει στη δράση στο Λιλ – Ρεάλ Μαδρίτης

Ο Κιλιάν Εμπαπέ επιστρέφει στη δράση στο Λιλ – Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΩΤΟ Reuters

Με τον Κιλιάν Εμπαπέ στην αποστολή της θα ταξιδέψει η Ρεάλ Μαδρίτης στη Γαλλία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λιλ την Τετάρτη (2/10) για τη δεύτερη αγωνιστική του Champions League.

Ο Κιλιάν Μπαπέ, τραυματισμένος στον αριστερό μηρό την περασμένη εβδομάδα στη La Liga, θα είναι στην αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης για το ταξίδι στη Λιλ, ενόψει της αναμέτρησης (2/10) στη 2η αγωνιστική του Champions League.

Ο αρχηγός της εθνικής Γαλλίας, ο οποίος επρόκειτο να χάσει τουλάχιστον τρεις εβδομάδες αγώνων σύμφωνα με αρκετά ισπανικά ΜΜΕ, εμφανίζεται στην επίσημη λίστα που κοινοποίησε σήμερα (30/9) στο «Χ» ο σύλλογος της Μαδρίτης.

Ο Μπαπέ, που έχασε το χθεσινό (29/9) ντέρμπι της Μαδρίτης κόντρα στην Ατλέτικο (1-1), δεν έχει προπονηθεί με την ομάδα, μετά την αποχώρησή του στο τέλος του αγώνα με την Αλαβές (3-2) την περασμένη Τρίτη, τραυματισμένος στον μηριαίο δικέφαλο του αριστερού του ποδιού.

Σύμφωνα με αρκετές ισπανικές εφημερίδες, θα ταξιδέψει στη Λιλ με τους συμπαίκτες του και να δοκιμάσει την Τρίτη στην προπόνηση για να μάθει αν μπορεί να παίξει και να αντιμετωπίσει τον μικρό του αδερφό Ίθαν, παίκτη της Λιλ.

Εν τω μεταξύ, εμ αφορμή την ανακοίνωση αποχώρησης από την εθνική Γαλλίας που έκανε σήμερα (30/9) ο Αντουάν Γκριεζμάν, ο Κιλιάν Μπαπέ έγραψε στο Instagram ότι «καταλαβαίνει και σέβεται» την επιλογή του Γκριεζμάν, ενός «εξαιρετικού παίκτη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις