Παρασκευή, 23 Αυγ.
30oC Αθήνα

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποθεώθηκε από τους οπαδούς στο φινάλε του ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης αποθεώθηκε από τους οπαδούς στο φινάλε του ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς
Eurokinissi

Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης είχε την τιμητική του στο ΠΑΟΚ – Σάμροκ Ρόβερς. Αυτό ήταν το τελευταίο του ματς στην Τούμπα, με τον κόσμο του “δικεφάλου” να τον αποθεώνει!

Ήταν η τελευταία του “παράσταση” στην Τούμπα. Ο Κωνσταντίνος Κουλιεράκης πήρε μετεγγραφή για την Βόλφσμουργκ και στο εντός έδρας ματς του “δικεφάλου” κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς, αγωνίστηκε για τελευταία φορά μπροστά στους οπαδούς των Θεσσαλονικέων.

Κατά την έξοδό του από τα αποδυτήρια για την προθέρμανση, ο Κρητικός στόπερ χειροκροτήθηκε θερμά από τους φίλους του ΠΑΟΚ, με τον ίδιο να ανταποδίδει… ενώ πήρε φανέλα βασικού από τον Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Κουλιεράκης βοήθησε τον ΠΑΟΚ να μη δεχθεί γκολ στο τελικό 4-0 κόντρα στη Σάμροκ Ρόβερς και στις καθυστερήσεις του αγώνα άκουσε τον κόσμο να φωνάζει το όνομά του. Εκείνη τη στιγμή, οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και όλη η Τούμπα φώναξε, για να το εκτελέσει το Έλληνας αμυντικός.

Τελικά, ο Κουλιεράκης δεν πήρε την εκτέλεση του πέναλτι, με τονΤσάλοφ να μην μπορεί να νικήσει τον αντίπαλο πορτιέρε και τον Έλληνα αμυντικό να ζητάει από την εξέδρα να στηρίξει τον εκτελεστή!

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τον κόσμο να φωνάζει και πάλι το όνομά του, με τον Κουλιεράκη να πηγαίνει προς την εξέδρα, για να αποχαιρετήσει τους οπαδούς και να συμμετάσχει -κουνώντας τα χέρια του- στο “πάρτι” που είχε στήσει για χάρη του.

Αποθέωση για τον Έλληνα αμυντικό στο “αντίο” του στην Τούμπα!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις