Αθλητικά

Ο Κοντονής ανέβαλε το Παναχαϊκή – Πανελευσινιακός!

Τα όσα έχουν ειπωθή για χειραγώγησης της συγκεκριμένης αναμέτρησης προκάλεσαν την αντίδραση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ο Σταύρος Κοντονής αποφάσισε να αναβάλλει το ματς της Παναχαϊκής με τον Πανελευσινιακό “… για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας”, όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια αρχή.

Η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής

«O αγώνας μεταξύ των Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 – ΠΑΕ ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, στα πλαίσια της 18ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE ΟΠΑΠ αγωνιστικής περιόδου 2015 – 2016, ο οποίος έχει ορισθεί να διεξαχθεί την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016 στο ΠΑΜΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΠΑΤΡΑΣ με ώρα έναρξης την 15:00΄ αναβάλλεται μετά από απόφαση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας».

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα