Site icon NewsIT

Ο Κώστας Παπανικολάου απάντησε στην απαξιωτική ανάρτηση του NBL

02.08.2024 | 18:46
Ο Κώστας Παπανικολάου απάντησε στην απαξιωτική ανάρτηση του NBL

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ / ΠΑΡΙΣΙ 2024 / 7η ΗΜΕΡΑ / ΜΠΑΣΚΕΤ / ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ - ΕΛΛΑΔΑ

Ο Κώστας Παπανικολάου μετά τη νίκη της Ελλάδας κόντρα στην Αυστραλία με 77-71 για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, θέλησε μέσω instagram να δώσει μια πληρωμένη απάντηση στο ΝΒL (πρωτάθλημα Αυστραλίας), για την ασέβεια που έδειξαν προς την χώρα μας πριν από το μεταξύ μας παιχνίδι.

Συγκεκριμένα ο Κώστας Παπανικολάου δεν άφησε ασχολίαστο το unfair ποστάρισμα του NBL, το οποίο είχε σβήσει στην προαναγγελία του αγώνα της Αυστραλίας απέναντι στην Ελλάδα το όνομα της χώρας μας, αντικαθιστώντας το με αυτό του Γιάννη Αντετοκούνμπο. 

Κάπως έτσι μετά το τέλος του παιχνιδιού και τη νίκη της «γαλανόλευκης» με σκορ 77-71, ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος επέλεξε να δώσει τη δική του πληρωμένη απάντηση, δημοσιεύοντας 2 story στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

«Πρώτα υπάρχει ύβρις και μετά υπάρχει νέμεσις» έγραψε χαρακτηριστικά ο «Παπ» ο οποίος θέλησε με αυτό τον τρόπο να δώσει ένα μάθημα στην Αυστραλία, για τον μηδαμινό σεβασμό που έδειξαν προς την Εθνική μπάσκετ.

Για την ιστορία η Εθνική μπάσκετ επικράτησε με σκορ 77-71 της Αυστραλίας στην μεταξύ αναμέτρηση των 2 ομάδων στο 3ο παιχνίδι του Α΄ομίλου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να σκαρφαλώνει στην 3η θέση, αφήνοντας του Αυστραλούς τελευταίους.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version