Site icon NewsIT
09:37 | 05.02.25

Ο Κώστας Σλούκας έδωσε τρελό σόου στα αποδυτήρια μετά το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε

Ο Κώστας Σλούκας έδωσε τρελό σόου στα αποδυτήρια μετά το Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε
Newsit Newsroom

"Ποιος παίζει άμυνα", φώναξε ο Κώστας Σλούκας στα αποδυτήρια

Ο Κώστας Σλούκας ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε, με τον ηγέτη του τριφυλλιού να αποθεώνεται στα αποδυτήρια.

Ο Κώστας Σλούκας έβαλε την υπογραφή του στη νίκη – θρίλερ του Παναθηναϊκού επί της Φενέρμπαχτσε στο ΟΑΚΑ με 91-90, με το καθοριστικό του κλέψιμο στον Μάρκο Γκούντουριτς λίγο πριν από το φινάλε του αγώνα.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Έλληνας γκαρντ είχε τρελά κέφια, με την κάμερα των καναλιών της εκπομπής “Play Makers” των καναλιών Novasports να καταγράφει όσα έγιναν στα πράσινα αποδυτήρια.

 

Ο Κώστας Σλούκας αποθεώθηκε από τους συμπαίκτες του και άρχισε να ρωτάει στα αγγλικά “ποιος παίζει άμυνα;” Και μόλις πήρε την απάντηση έκανε μία κίνηση που έδειχνε πως βουτάει στο παρκέ, λέγοντας “δώσε μου την μπάλα”, εννοώντας προφανώς το κλέψιμο στον Γκούντουριτς. 

Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version