Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ο Κώστας Σλούκας θα παίξει με την Εθνική μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ

Ο Κώστας Σλούκας θα παίξει με την Εθνική μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ
Eurokinissi

Ο Κώστας Σλούκας θα ενισχύσει την προσπάθεια της Εθνικής μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ, στο… δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 που θα γίνουν στο Παρίσι.

“Κατεβαίνει” με την Εθνική μπάσκετ στο Προολυμπιακό τουρνουά του ΣΕΦ. Ο Κώστας Σλούκας θα ενισχύσει την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, στην προσπάθεια που θα γίνει για πρόκριση στους ολυμπιακούς Αγώνες 2024.

Με δεδομένο ότι ο τραυματισμός του δεν είναι, τελικά, πολύ σοβαρός, ο Σλούκας αναμένεται να βρίσκεται σημερα (19.06.2024) κανονικά στην προπόνηση της “Γαλανόλευκης”. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού θα εξεταστεί, φυσικά και από το ιατρικό επιτελείο της Εθνικής, έτσι ώστε να υπάρχει μια ακριβέστατη διάγνωση για την κατάστασή του.

Ο Κώστας Σλούκας δεν θα μπει άμεσα στις προπονήσεις, αφού ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρεί. Αναμένεται να χάσει τα πρώτα φιλικά, όμως ο τραυματισμός του δεν θέτει σε κίνδυνο τη συμμετοχή του στο Προολυμπιακό του Ιουλίου.

Υπενθυμίζεται ότι η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε τη Δευτέρα (17.06.2024) με 9 παίκτες, με τους Γιάννη Αντετοκούνμπο, Νικ Καλάθη, Γιώργο Παπαγιάννη, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη και Κώστα Αντετοκούνμπο να ενσωματώνονται χθες (18.06.2024).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις