Τετάρτη, 21 Αυγ.
30oC Αθήνα

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε δικό του κανάλι και «σάρωσε» στο youtube – Το video με την Εθνική Ελλάδας

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έκανε δικό του κανάλι και «σάρωσε» στο youtube – Το video με την Εθνική Ελλάδας
ΦΩΤΟ youtube

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ο πιο διάσημος αθλητής του πλανήτη και η δημιουργία του δικού του καναλιού στο youtube προκάλεσε… παροξυσμό στη γνωστή πλατφόρμα.

Όντας ήδη ο αθλητής με τους περισσότερους ακολούθους στα social media, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πρόσθεσε στο portfolio του και το δικό του κανάλι στο youtube, το οποίο και ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο εγγραφές, σε λιγότερο από μία ώρα.

Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ ανέβασε ήδη και μία σειρά από video από την προσωπική του ζωή με την Τζορτζίνα Ροντρίγκες, γεγονός που φαίνεται ότι ήταν αρκετό για να “σαρώσει” και στο youtube.

https://www.youtube.com/watch?v=HQ8gIrd4Gyo

Το πρώτο γκολ κόντρα στην Εθνική Ελλάδας

Ανάμεσα στα video που ανέβασε στο yοutube ο Κριστιάνο Ρονάλντο, υπάρχει και ένα με την Εθνική Ελλάδας. Ο επί χρόνια αρχηγός της Εθνικής Πορτογαλίας, είχε πετύχει το πρώτο γκολ με τη φανέλα της πατρίδας του στην ήττα με 2-1 από τη μετέπειτα πρωταθλήτριας Ευρώπης το 2004.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βαθμολόγησε λοιπόν εκείνο το γκολ του και του έβαλε… άριστα 10, “γιατί ήταν το πρώτο μου γκολ με την Εθνική Πορτογαλίας και ήταν ένα ωραίο γκολ”, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε χάσει στο Euro 2004 δύο φορές από την Ελλάδα, μέσα στην πατρίδα του την Πορτογαλία.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις