Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ανακοινώθηκε από τον Λεβαδειακό

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ανακοινώθηκε από τον Λεβαδειακό
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος θα ενισχύσει το Λεβαδειακό στην επιστροφή του στη Super League 1, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτησή του από την ομάδα της Βοιωτίας για τη σεζόν 2024-25.

Μετά από μία μεγάλη καριέρα στο εξωτερικό, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος επέστρεψε πέρυσι στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας και στα 32 του χρόνια θα αγωνιστεί σε νέα ελληνική ομάδα, υπογράφοντας στο Λεβαδειακό.

Η ανακοίνωση του Λεβαδειακού

Η ΠΑΕ Λεβαδειακός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας της με τον έμπειρο κεντρικό αμυντικό Κυριάκο Παπαδόπουλο.

Από τους ποδοσφαιριστές που… περισσεύουν οι συστάσεις, καθώς έχει διαγράψει μία σπουδαία πορεία στα ελληνικά και στα ευρωπαϊκά γήπεδα εδώ και πολλά χρόνια.

Γεννημένος στις 23/2/92 με καταγωγή από τον Σβορώνο Πιερίας. Πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην τοπική ομάδα και στη συνέχεια μεταπήδησε στα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού με τον οποίο έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 15 ετών και 283 ημερών, όντας ο νεότερος παίκτης που αγωνίστηκε ποτέ στο ελληνικό πρωτάθλημα! Αφού μέτρησε συνολικά 17 συμμετοχές, μόλις στα 18 χρόνια του πήρε μεταγραφή για την Σάλκε όπου έμεινε για σχεδόν μία πενταετία, αγωνιζόμενος σε συνολικά 96 παιχνίδια (6 γκολ, 1 ασίστ). Στο γερμανικό πρωτάθλημα φόρεσε τις φανέλες τριών ακόμη σημαντικών κλαμπ: των Λεβερκούζεν (51 συμ., 5 γκολ, 1 ασίστ), Αμβούργου (41 συμ., 3 γκολ, 1 ασίστ) και Λειψίας (1 συμ.).

Το 2020 μετακόμισε στην Κροατία για την Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ κι ακολούθησαν η Αλ Φαΐγια της Σαουδικής Αραβίας, ο Ατρόμητος και η ρουμανική Κραϊόβα, πριν επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα για τη Λαμία, με την οποία έπαιξε την περσινή σεζόν σε 21 παιχνίδια (1 ασίστ).

Διαθέτει επίσης σημαντικές παραστάσεις από τις διοργανώσεις της UEFA, έχοντας αγωνιστεί σε Τσάμπιονς Λιγκ (25 συμ., 2 γκλ) και Γιουρόπα Λιγκ (15 συμ., 1 γκολ). Ακόμη μετράει 35 συμμετοχές (4 γκολ), με την Εθνική Ομάδα των Ανδρών, έχοντας περάσει από όλες τα τμήματα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Κυριάκο καλώς ήρθες στην οικογένεια του Λεβαδειακού, σου ευχόμαστε υγεία και πολλές επιτυχίες!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις