Τρίτη, 16 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ο Λαμίν Γιαμάλ πανηγύρισε με την κοπέλα του την κατάκτηση του Euro 2024

Ο Λαμίν Γιαμάλ πανηγύρισε με την κοπέλα του την κατάκτηση του Euro 2024
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Λαμίν Γιαμάλ στους πανηγυρισμούς του για την κατάκτηση του Euro 2024 από την Ισπανία, είχε μαζί και την κοπέλα του.

Ο Λαμίν Γιαμάλ από το βράδυ της 14ης Ιουλίου είναι πρωταθλητής Ευρώπης με την Ισπανία, ένα γεγονός που ο νεαρός ποδοσφαιριστής θέλησε να πανηγυρίσει έχοντας μαζί του την σύντροφο του.

Η Άλεξ Παντίγια όπως είναι το όνομα της, «πιάστηκε» από τον φωτογραφικό φακό στο πλάι του 17χρονου, με αποτέλεσμα τα ξένα ΜΜΕ να μην αργήσουν να βρουν στοιχεία για εκείνη.

@mifootae so cute HIGH QUALITY JERSEYS 17€ (LINK IN PROFILE) #lamineyamal #yamal #lamine #alexpadillas #alex #girlfriend #wife #wag #itgirl #football #euro2024 #gataonly #spain #espana #em2024 #footballtiktok #aesthetic #viral #repost #final #win GATA ONLY – Kiko

Όπως αναφέρουν από την Ισπανία, η νεαρή κοπέλα έχει την ηλικία του Γιαμάλ, δηλαδή 17 χρόνια, ενώ μένει στην Βαρκελώνη.

Μάλιστα διαθέτει ένα πολύ δραστήριο προφίλ στο TikTok το οποίο μετρά 448 ακόλουθους, οι οποίοι «εκτοξεύτηκαν» το τελευταίο διάστημα.

Προς το παρών κανένας από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ότι οι δυο τους είναι ζευγάρι, ωστόσο όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά…

@alexpaadilla

tu

sonido original – KMusic_

@alexpaadilla cual es? #paratii ♬ sonido original –

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Γιαμάλ αναδείχθηκε πολυτιμότερος νέος παίκτης στο Euro 2024, με τον ίδιο στα 17 του να δείχνει ότι έχει ένα λαμπρό μέλλον μπροστά του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις