Παρασκευή, 30 Αυγ.
26oC Αθήνα

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανακοινώθηκε από τον Ηρακλή και έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος ανακοινώθηκε από τον Ηρακλή και έγραψε ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο

Μια ακόμα σημαντική προσθήκη από τον Ηρακλή. Ο “Γηραιός” ανακοίνωσε την απόκτηση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Μοναδικό “παράσημο” για τον Έλληνα βετεράνο ποδοσφαιριστή.

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έγραψε ιστορία! Ο Έλληνας επιθετικός ανακοινώθηκε από τον Ηρακλή και μπορεί να έχει δικό του το “παράσημο” του μοναδικού παίκτη που έχει φορέσει τις φανέλες όλων των “μεγάλων” ομάδων του λεκανοπεδίου (Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, Ολυμπιακός κατά σειρά) αλλά και της Θεσσαλονίκης (ΠΑΟΚ, Άρης και πλέον ο Ηρακλής).

Ο “Γηραιός” γίνεται έτσι ο έβδομος κατά σειρά ελληνικός σταθμός στην καριέρα του 37χρονου εξτρέμ (αγωνίστηκε και στον Ατρόμητο). Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος υπέγραψε συμβόλαιο 1,5 έτους με τον Ηρακλή.

Η ανακοίνωση της συμφωνίας με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο:

H ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο συμβόλαιο μέχρι 31/12/2025

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος είναι γεννημένος στα Διαβατά Θεσσαλονίκης (19 Δεκεμβρίου 1986) και αγωνίζεται ως ακραίος μέσος και μεσοεπιθετικός

Ο Ηρακλής-Φούρνοι Βενέτη αποτελεί τον έβδομο σταθμό του στην Ελλάδα, μετά τον Π.Α.Ο.Κ., τον Ολυμπιακό, την Α.Ε.Κ., τον Παναθηναϊκό ,τον Ατρόμητο και τον Άρη.

Το 2012 έκανε το βήμα στο εξωτερικό και στην Ιταλία, όπου για τέσσερα χρόνια αγωνίστηκε με τις φανέλες των Bologna F.C. 1909, Hellas Verona και UC Sampdoria.

Το 2016 επέστρεψε στην Ελλάδα για την Α.Ε.Κ., κατακτώντας το πρωτάθλημα στη δεύτερη χρονιά του και έχοντας συνολικά 83 συμμετοχές με 24 γκολ και 10 ασίστ. Αυτόματα αναδείχθηκε καλύτερος ποδοσφαιριστής της χρονιάς το 2018.

Στη συνέχεια μετακόμισε στον Ολυμπιακό, όπου σε δύο χρόνια κατέκτησε ένα νταμπλ και είχε 34 συμμετοχές και 10 γκολ. Στον Παναθηναϊκό κατέγραψε 131 συμμετοχές με 25 γκολ και 13 ασίστ.

-Στην εθνική Ελλάδος έχει 35 συμμετοχές με ένα γκολ, ενώ φόρεσε και την φανέλα της Εθνικής Κ19 και Κ21 με άλλες 25 συμμετοχές και δέκα τέρματα.

– Συνολικά έχει κατακτήσει τρία πρωταθλήματα Ελλάδος και δυο φορές κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος,

-Στην Σούπερ Λιγκ έχει 276 συμμετοχές με 45 γκολ, επτά συμμετοχές σε ομίλους Τσάμπιονς Λίγκ και άλλες δέκα στα προκριματικά της ίδιας διοργάνωσης. Στην SERIE A αγωνίστηκε σε 77 αναμετρήσεις και πέτυχε πέντε γκολ και 9 ασσίστ,Στο Κυπελλο Ελλάδος αγωνίστηκε σε 35 αγώνες σκοράροντας 18 γκολ(!).

Λάζαρε Καλώς Ήρθες στον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη!

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις