Site icon NewsIT

Ο Λι Κάρσλεϊ δεν θέλει να μείνει στην Εθνική Αγγλίας μετά τη λήξη του συμβολαίου του

13.10.2024 | 12:49
Ο Λι Κάρσλεϊ δεν θέλει να μείνει στην Εθνική Αγγλίας μετά τη λήξη του συμβολαίου του

Soccer Football - UEFA Nations League - England Press Conference - Crown Plaza Hotel, Helsinki, Finland - October 12, 2024 England interim manager Lee Carsley during the press conference Action Images via Reuters/Lee Smith

Ο Λι Κάρσλεϊ δεν φέρεται να είναι διατεθειμένος να παραμείνει στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας μετά το τέλος του συμβολαίου του, με τον 50χρονο να σκέφτεται την επιστροφή του στην ομάδα των Ελπίδων.

Ο Λι Κάρσλεϊ διαδέχθηκε τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Αγγλίας, με τα «λιοντάρια» να δίνουν τα κλειδιά του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας σε ένα προπονητή με εμπειρία στις μικρές Εθνικές ομάδες.

Ο 50χρονος ανέλαβε ως υπηρεσιακός την Αγγλία και δείχνει να μην θέλει να παραμείνει μετά το τέλος του συμβολαίου του στον πάγκο των φιναλίστ του Euro.

Σε δηλώσεις που έκανε στο «talkSPORT» ο Κάρσλεϊ ανέφερε ότι είναι πολύ περήφανος που του δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψει ως πρώτος προπονητής στην Αγγλία, ωστόσο δεν σκοπεύει να μείνει για καιρό στην ανδρική ομάδα. Άλλωστε ο ίδιος αποτελεί τεχνικό της ομάδας Κ21 της χώρας, με την οποία έχει κατακτήσει και ένα Ευρωπαϊκό ελπίδων.

Αυτό σημαίνει ότι οι Άγγλοι θα κληθούν να βρουν αντικαταστάτη του, με τον Τόμας Τούχελ μέχρι στιγμής να παρουσιάζεται φαβορί.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version