Site icon NewsIT

Ο Λιονέλ Μέσι χάνει το Παρί Σεν Ζερμέν – Μπενφίκα στο Champions League

10.10.2022 | 15:03
Ο Λιονέλ Μέσι χάνει το Παρί Σεν Ζερμέν – Μπενφίκα στο Champions League

FILE PHOTO: Soccer Football - Champions League - Group H - Benfica v Paris St Germain - Estadio da Luz, Lisbon, Portugal - October 5, 2022 Paris St Germain's Lionel Messi reacts REUTERS/Pedro Nunes/File Photo

Εκτός του δεύτερου αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπενφίκα μένει ο Λιονέλ Μέσι. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος θα έχει μια απειλή λιγότερη, για την εστία του στο προσεχές ματς για το Champions League.

Η 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League θα έχει μια μεγάλη απουσία. Ο Λιονέλ Μέσι θα χάσει το ματς της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπενφίκα, στο Παρίσι.

Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπόρεσε να προπονηθεί ούτε σήμερα (10.10). Σύμφωνα με τους Γάλλους, ο Αργεντινός “αστέρας” ταλαιπωρείται ακόμα από μυϊκούς σπασμούς κι έτσι ο προπονητής της Παρί, Κριστόφ Γκαλτιέ επέλεξε να μην ρισκάρει και να μην τον συμπεριλάβει στην αποστολή για το παιχνίδι με την Μπενφίκα.

Θυμίζουμε ότι ο Λιονέλ Μέσι έγινε αναγκαστική αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα της Παρί στην έδρα της Μπενφίκα, ενώ δεν έπαιξε ούτε κόντρα στην Ρεμς, για τη Ligue 1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version