Παρασκευή, 26 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Ο Λιούις Χάμιλτον υπέφερε στην εκπομπή «Hot Ones» – «Πονάει όταν ανασαίνεις»

Ο Λιούις Χάμιλτον υπέφερε στην εκπομπή «Hot Ones» – «Πονάει όταν ανασαίνεις»

“Τα κατάφερα, επιβίωσα, το ευχαριστήθηκα” σχολίασε ο Λιούις Χάμιλτον στα social media, έχοντας δώσει μια… απαιτητική συνέντευξη στην ιντερνετική εκπομπή “Hot Ones” και έχοντας γευτεί τις “φτερούγες του θανάτου”.

Στην Formula 1 ο Λιούις Χάμιλτον έχει καταφέρει να γράψει.. ιστορία, με τις επτά κατακτήσεις πρωταθλημάτων. Πώς τα πήγε όμως ο Βρετανός πιλότος κόντρα στις καυτερές φτερούγες της εκπομπής “Hot Ones”;

Σε κάθε της επεισόδιο, η συγκεκριμένη ιντερνετική εκπομπή γίνεται viral, αφού ο παρουσιαστής κάνει τις ερωτήσεις του σε διάσημους καλεσμένους, κερνώντας τους φτερούγες κοτόπουλο, που είναι βουτηγμένες σε καυτερές σάλτσες.

Συνολικά δέκα φτερούγες, με το επίπεδο “δυσκολίας” να ανεβαίνει και να φέρνει κάψιμο και δάκρυα στους celebrities που τις δοκιμάζουν, αλλά και στον ίδιο (τις τρώει και αυτός).

Μετά από κάποιες ακυρώσεις, ο Λιούις Χάμιλτον βρέθηκε τελικά στο πλατό και δοκίμασε τις καυτερές φτερούγες της εκπομπής, δεχόμενος και την σχετική ιδιαίτερη “ανάκριση”.

Συζήτησε για μόδα, για την αργκό στη Formula 1, αλλά και την ψυχολογία που έχει ένας πιλότος όταν κυνηγά ένα άλλο μονοθέσιο και όταν τον κυνηγούν.

Όλα αυτά, με αρκετές κοφτές ανάσες και… κάψιμο στη γλώσσα. «Πονάει όταν ανασαίνεις» δήλωσε μεταξύ άλλων ο πιλότος της Formula 1, δοκιμάζοντας κάπιες από τις πιο καυτερές φτερούγες της “δοκιμασίας” που μπήκε.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις