Site icon NewsIT

Ο Λουίς Φίγκο δεν παραδέχεται ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Ζαγοράκη, η οργισμένη απάντηση του Πορτογάλου

12.07.2024 | 20:41
Ο Λουίς Φίγκο δεν παραδέχεται ότι δεν έδωσε το χέρι του στον Ζαγοράκη, η οργισμένη απάντηση του Πορτογάλου

Η ενέργεια του Λουίς Φίγκο να μην δώσει το χέρι του στον Θόδωρο Ζαγοράκη πριν τη σέντρα του επετειακού αγώνα των Legends του 2004 με τους All Stars της UEFA, προκάλεσε αντιδράσεις, με τον Πορτογάλο θρύλο να δίνει οργισμένη απάντηση.

Στο φιλικό των Legends 2004 απέναντι στους UEFA All Star, ο Λουίς Φίγκο και ο Θοδωρής Ζαγοράκης αντάλλαξαν χειραψία πριν από την σέντρα του αγώνα, ωστόσο παρότι ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας του 2004 έσπευσε για δεύτερη φορά να δώσει το χέρι του στον Πορτογάλο, ο τελευταίος δεν έκανε το ίδιο.

Μια ενέργεια η οποία σχολιάστηκε ιδιαίτερα, καθώς η συγκεκριμένη πράξη σε ένα παιχνίδι φιλικού χαρακτήρα, από ένα ποδοσφαιριστή με την καριέρα του Φίγκο δεν ήταν και η καλύτερη.

Μάλιστα κάτω από ανάρτηση του Φίγκο στο instagram, ένας φίλαθλος θέλησε να ρωτήσει εάν ήταν αλήθεια ότι ο Πορτογάλος δεν έδωσε το χέρι του στον Ζαγοράκη, με τον αρχηγό των UEFA All Star να δίνει μια οργισμένη απάντηση.

«Ποιος το είπε;

Πρέπει να είσαι ηλίθιος, αν είμαι σε ένα παιχνίδι όπου η Ελλάδα πανηγυρίζει τη νίκη του Euro 2004 γιατί να μην πω ένα γεια σε όλους;» απάντησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της Ρεάλ Μαδρίτης, εμφανώς ενοχλημένος από την συγκεκριμένη ερώτηση.

Από την πλευρά του ο Τάκης Φύσσας μετά το τέλος του αγώνα, μιλώντας στους δημοσιογράφους ανέφερε ότι μετά την ήττα της Πορτογαλίας, ο Φίγκο ήταν αρκετά ενοχλημένος υπογραμμίζοντας ότι ήταν ο μόνος Πορτογάλος ποδοσφαιριστής που δεν έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της Εθνικής Ελλάδας.

«Ήταν ο μόνος το 2004 που δεν μας είχε δώσει συγχαρητήρια.

Τον είχε τσούξει που έχασαν το τρόπαιο.

Βέβαια το γεγονός πως θέλει πάντα να κερδίζει, δείχνει πόσο τεράστια προσωπικότητα είναι και σπουδαίος αθλητής» ανέφερε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος αριστερός μπακ.

 

 

Για την ιστορία η Εθνική Ελλάδας κέρδισε στο Euro 2004 δυο φορές την οικοδέσποινα Πορτογαλία, 2-1 και 1-0 αντίστοιχα, με την «γαλανόλευκη» να κατακτά το ευρωπαϊκό τρόπαιο και να ολοκληρώνει ένα τεράστιο άθλο, με τον Λουίς Φίγκο να μην έχει ξεπεράσει ακόμα τις δυο αυτές ήττες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version